fbpx
Događaji Fudbal Sport

U ime fudbala

fudbal

Povodom vesti da Čajetina ove godine na MOSI igrama neće imati ekipe u fudbalu, dobili smo pismo grupe sportista iz naše opštine koje prenosimo u celosti:

Ove godine se Čajetina na MOSI igrama neće nadmetati ni u malom, ni u velikom fudbalu. To nije u redu. Posle veoma uspešne sezone fudbalskih klubova iz Čajetine i velikog broja aktivnih fudbalera izostanemo sa ovog takmičenja.

Priča se da je ovakva odluka doneta zbog loših odnosa između klubova.

Ovo nije tačno, kao član FK Čajetina, a od početka bavljenja fudbalom verni, ponosni član i navijač FK Zlatibora nije bilo netrpeljivosti, zavisti a kamoli mržnje. Odnosi su bili dobri i kada smo igrali u istom rangu a pogotovo sada kada jedni druge bodrimo i navijamo za pobedu, što bolji rezultat i plasman u viši rang. U prilog ovome govori i činjenica da smo redovno na tribinama kada naše kolege igraju.

Što se tiče malog fudbala, iz naše opštine, ekipa Adagio je na svim većim turnirima imala odlične rezultate, i često igra u završnicama ovogodišnjih turnira. Dokaz o kvalitetu te ekipe govori i uspešno organizovan novogodišnji turnir u Čajetini, koji naša opština s pravom zaslužuje.

Manite se priče da su igrači ove ekipe pijanci, jer momci su na terenu pokazala sve svoje sposobnosti i „od silnog alkohola ne znaju za poraz“. Žao je što u toj ekipi „vidite“ izmišljenu mržnju i zavist.

Mržnje i zavisti među članovima naših klubova nema, to vidite samo vi.

Borimo se za zdravu, sportsku sredinu i za našu decu jer po svim uspesim naših reprezentativnih selekcija vidi se da smo sportska nacija i da je sport ono što nas ujedinjuje.

Slobodan Todorić, ekipe FK Čajetina i Adagio

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

May 2024
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031