fbpx
Događaji Politika Vesti

U Krivoj Reci potpisana inicijativa za osnivanje Srpske narodne partije

Juče je u Krivoj Reci potpisana inicijativa za osnivanje Srpske narodne partije. Kao što je poznato osnivanje nove stranke je pre nekoliko dana najavio Nened Popović, doskorašnji potpredsednik Demokratske stranke Srbije. Inicijativu su takođe potpisali Milan Stamatović, predsednik opštine Čajetina, Zoran Vidanović, predsednik opštine Niška Banja, bivši poslanici i funkcioneri Demokratsker stranke Srbije, Jovan Palalić, Bojana Božanić, Aleksandar Pejčić, osnivač “Građanske alternative” Goran Mandić, politički filozof Bogdana Koljević i drugi.

snp2

Od naroda za narod, poruka je inicijativnog odbora koji je posetio domaćinstvo Radoja Bojovića. 

“Ovo domaćinstvo predstavlja Srbiju za kakvu će se boriti Srpska narodna partija, Srbiju vrednih i radnih ljudi, onih koji su sve što imaju stvorili poštenim i napornim radom”, rekao je Nenad Popović. On je istakao da su potpisnici inicijative stigli na Zlatibor da bi započeli “razgovor sa narodom, upitali šta ga muči, i na osnovu toga, zajedno sa narodom sačinili program SNP”.

snp3

Glavna odrednica buduće SNP biće ekonomija. Ova stranka zalagaće se za razvoj tržišne i društveno odgovorne ekonomije sa posebnim naglaskom na razvoj malih i srednjih preduzeća i preduzetništva.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

August 2022
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031