fbpx
Događaji Fudbal Sport

U subotu derbi zone Drina – Sloga – Zlatibor

POBEDA U DERBIJU I OVERA SRPSKE LIGE

Fudbaleri Zlatibora sa čak 16 bodova prednosti idu u Bajinu Baštu na megdan fudbalerima Sloge, koji su serijom loših rezultata ispali iz borbe za viši rang. Ipak, ovaj susret je svakako derbi i privlači veliku pažnju u ovom delu Srbije. Čajetinci bi pobedom u ovoj utakmici i matematički, šest kola pre kraja prvenstva, potvrdili ulazak u srpsku ligu i zaokružili jednu zaista blistavu sezonu, u kojoj su do sada zabeležili samo jedan poraz.

Arhiva
Arhiva

Sjajni golman Zlatibora, Dejan Golubović, koji je u redove lidera došao u zimskom prelaznom roku, upravo iz Sloge, o ovom derbiju i svom doživljaju povratka na teren u rodnom gradu, kaže:

„Šest godina sam branio gol Sloge i mnogo lepih trenutaka me veže za taj klub i grad u kome sam ostao da živim.Za Slogu igraju odlični momci i imaće veliki motiv da protiv nas pokažu koliko vrede. Mi možemo i na papiru da rešimo plasman u viši rang i ako budemo pravi i na našem nivou , možemo do pobede, iako će utakmica sigurno biti i tvrda i neizvesna.“

U jesenjem delu sezone, u jednoj jako uzbudljivoj utakmici na Švajcariji, rivali su podelili bodove, igrajući 1:1.

Interesantno je da će ovog vikenda i pionirske selekcije ovih klubova u Bajinoj Bašti odmeriti snage i da mladi Čajetinci dolaze kao vodeća ekipa u okružnoj ligi i sa velikim izgledima i za konačan trijumf.

D.Milojević

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo