fbpx
Događaji Izbori Politika Vesti Video

Uništeni bilbordi i reklama SNPa

Danas se predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović, obratio medijima povodom učestalih napada i nanošenja štete imovini privatnih lica i političkih partija.

bilbord-izbori-pocepan

Naime, tokom noći polomljena je svetleća reklama Srpske narodne partije u Čajetini, a demolirani su i bilbordi ove stranke na Zlatiboru. Tim povodom je predsednik opštine Čajetina i potpredsednik SNP-a rekao:

“Mi smo u više navrata upozoravali aktiviste Srpske napredne stranke da ne uništavaju imovinu, o tome obaveštavali policiju, ali to nije vredelo. Tokom noći kamenovane su prostorije SNP-a u Čajetini gde je razbijena svetleća reklama, postavljamo pitanje šta će sledeće biti i kome će biti razbijena glava ili uništena imovina. Slučaj je prijavljen policiji i očekujemo reakciju tužilaštva. Ako je ovo model ili pravilo ponašanja u Srbiji, da se ovako na vandalski način u sred dana uništava imovina, postavljamo pitanje da li ćemo preživeti od strane ovih ekstremista i batinaša Srpske napredne stranke.”

reklama-snp-ostecena

Stamatović putem medija apeluje na nadležne institucije i na premijera Vučića da upozore aktiviste po Srbiji, da ne rade ovakve stvari. Konkretno u Čajetini, morali bi se urazumiti i civilizovano prihvatiti izborne rezultate, poručio je predsednik opštine Čajetina.

Ovim povodom, medijima se obratio i Arsen Đurić, direktor Turističke organizacije Zlatibor i predsednik OO Demokratske stranke Srbije u Čajetini rekavši da je ovaj čin narušavanje privatne imovine. Smatra da je takvo ponašanje neprimereno i da je to vandalski čin, iako je u više navrata apelovano, pre svega na aktiviste Sprske napredne stranke čiji aktivisti to i rade.

“Pretpostavljam da je razlog takvom ponašanju, izuzetno dobar rezultat koji će na lokalnim izborima ostvariti naša koalicija (SNP,DSS,PUPS)”, zaključio je Đurić.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo