fbpx
Događaji Provod Turizam Video

Van Gogh interaktiv na Kraljevom trgu

Van Gogh je prvog dana u 2020.godini na Kraljevom trgu održao veoma zanimljiv koncert. Svirka je počela pesmom Nek’ Te Telo Nosi.

“Dobro veče dragi ljudi. Srećna Vam nova godina, želimo vam pozitivnu gravitaciju, uspeh, seks, ljubav, zdravlje, da čuvate decu, da se volite, da vodite ljubav, i da dolazite na Zlatibor, češće”, poručio je Đule na samom početku koncerta. Onda je zatražio da se sklone plinske “pečurke” sa scene jer ako nema grejanja za publiku i bend će biti solidaran.

Bend je onda krenuo žestoko pesmom Skačem, skači a publika je odlično reagovala. Sledeća na listi se našla pesma Ako stanemo gubimo sve, a fanovi su za ovu priliku pripremili i veliki transparent koji je Đule stavio na scenu. Zatim je usledila pesma Više te ne volim ko pre, a publika vriskom propratila prve stihove pesme Mama. Đule je potom pozdravio neke od fanova u publici, kao što su Daliborka i Medlin, a za jedan par je imao predlog da se poljube. Bend je potom zasvirao pesme Izmešaću ti boje kiselinom.

Pesma Vrteška je svima bila poznata ali Đule je malo promenio stihove pesme pa je zapevao:

“ali ponekad put u snu srecnu vidim te
a svake noci sanjam te Zlatibore”

Opasan ples je potpuno oduševio oduševio publiku koja je pevala od srca a kapela, uz malu pomoć benda. Đule je na scenu potom doveo fanove Jovanu, koja je učestvovala u snimanju spota “Emotivno miniran” u kaubojskom gradu El Paso na Vodicama i Medlin iz Los Anđelesa koja živi u Kongu ali svaki slobodan trenutak provodi na Zlatiboru.

Zatim su usledile pesme Delfin, Tanak nit i Za godine tvoje a Đole je pitao publiku da li neko slavi rođendan. Slavljenik iz Paraćina se pridružio bendu na sceni gde su zajedno otpevali pesmu Rođendan. Pesmu Brod od papira publika je pevala poneta emocijama, a atmosfera je bila odlična. Bend je zatim odsvirao pesme Za suze nema vremena i Emotivno miniran.

Publika je potom mogla da čuje fantastičnu obradu pesme Šta će mi život Silvane Armenulić. Usledile su pesme Nešto vuče me dole, Da li zna i Spisak razloga koja je izazala oduševljenje u publici. Đule je u jednom trenutku predstavio i jednog od najmađih bubnjara u publici, koji je dobio priliku za mali solo nastup.

Kada je bend odsvirao prve akorde pesme “Neko te ima noćas”, publika je vriskom odgovorila, a zatims us vi pevali, njišući se u ritmu melodije. Za kraj Van Gogh je pripremio odličan blok pesama prvo je stvari ubrzala pesma Ludo luda. Za sve one kojima neko nedostaje bend je svirao pesmu Anđele, moj brate. Koncert je završen pesmom Možda baš sad.

Ovim koncertom je završena novogodišnja serija koncerata na Zlatiboru. Publika je imala prilike da na Kraljevom trgu uživa u svim muzičkim žanrovima. Kao u popularnoj reklami za svakoga se našlo po nešto. Produkcija je ove godine bila na vrhunskom nivou i organizatori su se maksimalno potrudili da sve prođe u najboljem redu i da se posetiocima Zlatibora pruži odlična muzička zabava.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

January 2023
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031