fbpx
Događaji Fudbal Sport Video

Veliko interesovanje za turnir u Čajetini

Novogodišnji turnir u malom fudbalu “Čajetina 2015” je privukao veliku pažnju. Učešće na turniru je najavilo više od 20 ekipa, a do sada je već deset ekipa potvrdilo svoje učešće. Turnir i ove godine organizuju KSC Čajetina i ekipa malog fudbala Adagio.

turnir15c

Ovim povodom smo razgovarali sa Nemanjom Kutlešićem, jednim od organizatora ove sportske priredbe.

“Pripreme za turnir teku dosta dobro, i bolje nego prošle godine, kada je na turniru učestvovalo petnaest ekipa. Tada su svi bili zadovoljni. Ove godine turnir dobija šire razmene,” rekao je Kutlešić.

Od interesovanja zavisi i broj ekipa koji će moći da nastupi na turniru, a po svemu sudeći na turniru će se nadmetati između 16 i 20 ekipa. Za razliku od prošle godine kada su na turniru učestvovale uglavnom ekipe iz Čajetine, Užica i opština Zlatiborskog okruga ove godine su učešće najavile ekipe iz Beograda, Lazarevca, Novog Sada, Mladenovca…

Nemanja Kutlešić
Nemanja Kutlešić

“Ovo će biti mnogo ozbiljniji turnir nego prošle godine, a u prilog tome govori i nagradni fond koji je za razliku od prošle godine kada je bio 120.000 dinara sada iznosi 200.000 dinara za prva tri mesta, istakao je Nemanja Kutlešić.

Turnir će imati i humanitarni karakter pošto će se prikupljati pomoć za socijalno ugroženu decu sa područja opštine Čajetina.

Na turniru će u revijalnom delu programa, finalnog dana (28.decembar) publika moći da pogleda i dve vrlo zanimljive utakmice. Prvo će snege odmeriti veteranske ekipe KSC Čajetina i FK Zlatibor, dok će pre finalnog meča svoje fudbalsko znanje i umeće pokazati najmlađe kategorije FK Čajetina i FK Zlatibor.

zlatibor2004g-pehar

Ekipa Adagio Zlatibor brani prošlogodišnju titulu, a glavni konkurenti za prvo mesto će im biti ekipe iz Mladenovca i Lazarevca. No, domaćini su spremni a njihove redove će pojačati talentovani Rade Glišović.

Kutlešić je na kraju pozvao sve ljubitelje fudbala da od 26. do 28.decembra dođu u Halu sportova u Čajetini kako bi uživali u fudbalu.

 Rok za projavu ekipa je do 24.decembra 2015.godine kada će biti i izvršeno i žrebanje. Kotizacija iznosi 7.000 dinara a detaljnije informacije se mogu dobiti na telefone 064/402-4292 i 062/289-733.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo