fbpx
Događaji Kultura Manifestacije Muzika Turizam Video

Viva Vox na Zlatiboru pevao na bis

Hor Viva Vox je u subotu 11.jula imao odličan nastup na Kraljevom trgu na Zlatiboru, a njihovi brojni fanovi iz regiona su iskoristili priliku da čuju njihovu muziku uživo.

vivavox15-1

Koncert je počeo oko 20:20 a članovi hora su pokazali zašto je Kombank arena pre dva meseca bila puna.

Za nastup na Zlatiboru Viva Vox je pripremio petnaest obrada poznatih hitova. Koncert je otvorila pesma Use somebody grupe King of Leond, a zatim je usledila obrada pesme By the Way grupe Red Hot Chili Peppersa i pesma Paradise.

vivavox15-7

Nastup je bio odmeren, veseo i vizuelno upečatljiv, a ozvučenje je bilo odlično pripremljeno tako da je publika mogla da oseti svaku nijansku u glasovima.

Posle kraće pauze, usledile su pesme Srce grupe EKV i Boemska, a posebnu pažnju je privukla koreografija koja je pratila numeru Ameno. kada je hor zasvetleo…Potom je hor otpevao hit grupe Toto Afrika, kao i numere Chandelier, Jeremy, Feeling i End.

Poslednji blok je počeo pesmom Du Hast grupe Rammstein, a potom su se ređali hitovi grupa Nirvana, Prodigy…

Na kraju publiku je pozitivnom energijom ispunila montipajtonovska numera Always Look On the Bright Side Of Life.

vivavox15-6

Iako je ovo trebala da bude poslednja numera večeri, publika je želela još, a članovi hora Viva Vox su zapevali i na bis. Publika je za kraj mogla da uživa u pesmama

Publika je tražila još, te je hor ponovio neke teme, simbolično završavajući uz Show Must Go On grupe Queen i na kraju je usledila fantastično izvedena pesme Ajde, Jano…

Lakoća s kojom je hor Viva Vox nastupio je bila očaravajuća. Posebno treba pohvaliti dobro izvedene koreografije, kao i dobro osvetljenje.

vivavox15-4

Naravno, posebne pohvale svakako pripadaju Jasmina Lorin, koja je dala poseban šarm celom nastupu. Koncertu je prisustvovalo više od hiljadu posetilaca koji su mogli da vide da pravim glasovima instrumenti nisu ni potrebni.

Jasmina Lorin, dirigent hora je pre samog nastupa dala izjavu za medije. Ona je istakla da je hor postao prepoznatiljiv po svojim obradama velikih hitova, a da je ključni trenutak predstavljao nastup u zgradi UN u Njujorku.

“Međusobno delimo dobru energiju i sviđa nam se to što radimo, Sami biramo projekte, ali osluškujemo ukuse naše publike, rekla je Jasmina Lorin. Na ovaj način hor je pripremio širok repertoar koji pokriva različite žanrove.

Hor Viva Vox je od juče u Crnoj Gori, gde je već 12.jula nastupio u Budvi, a slede nastupi u Kotoru, Herceg Novom. Na kraju turneje Viva Vox će 18.jula nastupiti na glavnoj sceni na Sea Dance festivalu.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo