fbpx
Događaji Fudbal Sport

Vladimir Mudrinić – Možemo mnogo da dobijemo u Priboju

zlatibor_cajetinaIgrači FK Zlatibora su se ove srede odmarali, ali bi mnogo više voleli da su bili u prilici da igraju i ubeleže bodove protiv Borca.

Posle derbija sa Slogom iz Bajine Bašte, Polimljem i Zadrugarom, na redu je najveće iskušenje i gostovanje lideru na tabeli, ekipi FAPa.

I u ovoj sezoni, kao i prošloj nosilac igre Zlatibora je Vladimir Mudrinić, igrač sjajne karijere i dalje potpuno posvećen fudbalu i klubu. Izvrstan primer za sve mlade igrače. Gospodin i znalac i na terenu i van njega.

fap2014-1

O predstojećem derbiju u Priboju, popularni Mudri kaže: “Za nas je ovo, na neki način, utakmica odluke u kojoj možemo mnogo da dobijemo. Ukoliko pobedimo, ili ostanemo ne poraženi, bićemo u grupi nekoliko timova koji će se do kraja prvenstva boriti za sami vrh. Ukoliko izgubimo, mislim da nam šanse za to ostaju minimalne. Igrao sam mnogo ovakvih utakmica u karijeri i znam da moramo bez straha ući da se nadigravamo i pokažemo kvalitet. Bilo bi odlično za naše mlade igrače da izborimo povoljan rezultat i da dobiju priliku da igraju u još jačem rangu.“

D. Milojević

Jul

Kupindo