fbpx
Događaji Ekonomija Lokalna privreda Manifestacije Turizam Video

WEBIZ na Zlatiboru

Na ovogodišnjem WEBIZu korisnici su mogli da saznaju kakvi su digitalni trendovi u svetu. Zlatibor je po prvi put bio domaćin jedne konferencije ovakvog tipa. Webiz poslovna edukacija se do sada održavala u Zrenjaninu i Subotici, a organizatori su želeli da edukacije učine dostupnim i stanovnicima Srbije koji žive i rade južno od Save i Dunava.

webiz16-3

U tri dana učesnici su mogi da prate više desetina predavanja u tri dana u dve sale. Ovogodišnji program je obuhvatao čak 18 sati predavanje gde se govorilo o četvrto digitalnoj revoluciji, novinama u korišćenju društvenih mreža.

A evo šta je o konferenciji, digitalnim trendovima, hotelu Palisad i Zlatiboru za Zlatibor.tv izjavio Vladimir Kovač, projekt menadžer WEBIZ poslovne edukacije.


Posebno je bilo interesantno predavanje Miloja Sekulića o 5E konceptu razmišljanja kojim se definiše pet ekonomija koje oblikuju nasi stvarnost.

Zlatiborskim privrednicima je posebno bilo zanimljimo predavanje Milana Stojkovića o važnost digitalnog marketinga i savremenih tehnologija u turizmu.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo