fbpx
Događaji T-Info Turizam

Za uskršnje praznike se očekuje 10.000 gostiju na Zlatiboru

uskrs2014-z2

Prema poslednjim najavama za vreme uskršnjih praznika na Zlatiboru se očekuje dolazak više od 10.000 gostiju. Arsen Đurić, direktor Turističke organizacije je za zlatibor.tv izjavio da je trenutno rezervisano oko 70% smeštajnih kapaciteta u hotelima.

arsen2014

Što se promotivnih aktivnosti tiče TO Zlatibor je predstavila turstičku ponudu u Nišu, a zatim i u gradovima Republike Srpske. Zlatiborski turistički karavan je posetio Bijeljinu, Banja Luku i Brčko. Đurić je istakao da je sa Predrag Gluhaković, ministarom trgovine i turizma RS dogovoren nastavak saradnje u okviru projekta pod nazivom „Država partner u turizmu“, koji će gostima iz Republike Srpske omogućiti popust na usluge smeštaja na Zlatiboru.

banja-luka15-1

Za uskršnje praznike Zlatibor će biti domaćin III međunarodnog fudbalskog turnira za dečake. Ovaj fudbalski spektakl počinje 10.aprila a očekuje se dolazak više od 100 ekipa iz zemlje i inostranstva. I ove godine će tokom praznika biti organizovane brojne manifestacije. Planirana su i takmičenje za najlepše uskršnje jaje na Zlatiboru i u Mačkatu. Kako je ovih dana pao novi snežni pokrivač, Bojana Božanić, direktor Ski-centra “Tornik” je za zlatibor.tv potvrdila da će Ski centar biti otvoren za sve posetioce od petka 10.aprila.

alpski-kup15-6

Na linkovima pogledajte više o promocijama Zlatibora u Bijeljini, Banja Luci i Brčkom. Ovom prilikom je građanima BiH predstavljen i program Specijalne bolnice “Čigota”.

cigota

Dr Željko Stakić, direktor Specijalne bolnice „Čigota“ je rekao da ova ustanova postoji već 50 godina i da se uspešno bavi zdravstvenim problemima obolelih od štitaste žlezde i onih sa problemom gojaznosti. Posebno je veliko interesovanje bilo za dijetsko rekreativni program „Čigota“, koji se već 25 godina uspešno primenjuje i koji korisnicima tokom boravka na Zlatiboru pomaže da se oslobode viška kilograma, da se odmore  osveže i obnove kondiciju i što je najvažnije – da nauče da žive drugačije – aktivno i zdravo, poručio je tim iz Čigote na prezentaciji u Brčkom.

Cene aranžmana za uskršnje praznike možete pogledati ovde.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

July 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031