fbpx
Događaji Politika Vesti Video

Zaštiti građane od terorizma

Bilansi napada u Parizu još uvek nisu konačni, a za sada je poznato da je nastradalo 129 lica, a da je više od 300 ranjeno. Policija traga za jednim od napadača, dok je potvrđeno da je osam ubijenih. Ceo svet je jednodušan u osudi napada, a slično je bilo i u opštini Čajetina.

stamatovic-1115

Predsednik opštine Čajetina je povodom terorističkih napada u Parizu izjavio za zlatibor.tv da je svima u opštini Čajetina žao stradalih građana u Parizu i da su upućeni telegrami saučešća francuskoj ambasadi i poslovnim partnerima.

Stamatović se osvrnuo i na činjenicu da teroristi koriste migrantsku krizu kako bi stigli do Evrope i da oni u Srbiju ulaze nekontrolisano.

“Potvrda da je jedan od terorista slobodno boravio u Srbiji govori da smo u pravu. Ako su namere terorista da sprovode svoje akcije u svetskim metropolama i turističkim centrima, mi ćemo sigurno sve preduzeti da oni ovde ne nađu utočište, istakao je Stamatović.

Na kraju Stamatović je poručio da će u budućem periodu učiniti sve da se građani i turisti osećaju bezbedno na Zlatiboru i u opštini Čajetina.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo