fbpx
Događaji Fudbal Sport

Završen IV Prvomajski turnir – Zlatibor 2016

Ovogodišnji turnir u fudbalu za mlađe kategorije Zlatibor 2016 je ponovo oborio rekorde po broju učesnika. Na ovogodišnjem turniru snage je odmerilo čak stotinu ekipa u šest godišta, a nastavljena je i dominacija OFK Crvena Zvezda iz Užica i Zlatibora.

turnir-maj16-2

U kategoriji 2003.godišta prvo mesto je pripalo ekipi FK Mogren iz Budve. Domaća OFK Crvena Zveda – Zlatibor je bila druga dok je OFK Požega osvojila treće mesto. U ovoj kategoriji za najboljeg igrača je proglašen Suskavcevic Dusan (ekipa FK Mogren), a za najboljeg golmana je proglašen Aleksa Ribac (OFK Crvena Zvezda).

FK Apolon iz Kraljeva je bio najbolji u kategoriji 2004.godišta, dok je drugo mesto pripalo ekipi FK Donjošorac iz Šapca, a domaća OFK Crvena Zvezda – Zlatibor je zauzela treće mesto. Za najboljeg igrača je proglašen Mihailo Isailović, dok je titula najboljeg golmana pripala Veljku Jovičiću.

turnir-maj16-1

Što se tiče 2005.godišta ovde je ekipa OFK Požega zauzela prvo mesto, dok je ekipa FK Stars iz Gradiške zauzela drugo mesto, a FK Apolon je bio treći. U ovoj kategoriji titulu najboljeg igrača je osvojio Arsenije Nikolić, dok je za najboljeg golmana proglašen Bogdan Avramović.

Beogradska Crvena Zvezda je osvojila prvo mesto u kategoriji 2006.godišta dok je OFK Crvena Zvezda – Užice zauzela drugom mesto a ekipa FK Kiker je bila treća. Za najboljeg igrača je proglašen Andrej Bacanin, dok je za najboljeg golmana proglašen Željko Vitorović.

Ekipa FK Stars iz Gradiške je osvojila prvo mesto u godištu 2007. U ovoj kategoriji OFK Požega je osvojila drugo mesto a FK Kiker treće. Za najboljeg igrača je proglašen Dušan Petrović, a za najboljeg golmana Jovan Miladinović.

turnir-maj16-3

Među najmlađim takmičarima titulu najboljeg je osvojila ekipa OFK Crvena Zvezda – Užice, FK Kiker je bio drugi a FK Kolubara treća. Maksimović Ognjen je proglašen za najboljeg igrača a Jovo Vrbica za najboljeg golmana.

Najboljima su pehare i medalje uručili Nikola Smiljanić, direktor KSC Čajetina, Aleksandar Pavlović, predsednik MZ Zlatibor, Predrag Turina, zamenik direktora Omladinske skole Crvena Zvezda Beograd i Aleksandar Trišović, nekadašnji reprezentativac Srbije u fudbalu.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

June 2022
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930