fbpx
Događaji Politika Vesti

Zemunske novine porede predsednike opština

Na portalu zemunskenovine.rs danas je objavljen tekst pod naslovom “Crno (Matić) – Bela (Stamatović) Srbija” u kome su predstavljeni predsednik opštine Zemun, Dejan Matić i predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović.

zemunske-novine15-1

U tekstu su predstavljene njihove političke biografije a za Stamatovića se kaže:

“Milan Stamatović je čovek koji je na čelnoj poziciji Čajetine od 2001. godine. Na svim mogućim izborima, po svim mogućim izbornim sistemima ovaj čovek je, imenom i prezimenom, osvajao apsolutnu većinu u opštini koju vodi, bez obzira na rejting političke partije kojoj je pripadao. U pitanju je korektan, porodičan čovek, koji se nije obogatio vršenjem vlasti. Može se reći da ima i korektan odnos prema monasima naše Crkve proteranim sa Kosmeta. Najznačajnije od svega je da je trenutno, sa pozicije jednog predsednika opštine, stao na put bezakonoj otimačini državne imovine, odnosno više hiljada hektara zlatiborske zemlje, koje je ministarstvo Zorane Mihajlović pokušalo da ustupi privatnicima bez nadoknade.

Stamatović, budući da se zbog svog stava zamerio ozbiljnim kriminalcima, mora da bude naoružan jer nema novca da unajmi telohranitelje, poput nekih naših političara. Opština Čajetina i sam Stamatović su više puta napadani po tabloidima, režimskim medijima i pokušavani su udari na njih preko različitih republičkih organa, sve zbog nedvosmislenog Stamatovićevog stava oko pokušaja ustupanja zemljišta privatnim licima i na taj način nanošenja milionske štete državi.”

Kompletan tekst zemunskih novina pročitajte ovde.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930