fbpx
Događaji Manifestacije Turizam

Zlatibor čeka Zdravka Čolića

Na Zlatiboru se privode kraju poslednje pripreme za novogodišnji koncert Zdravka Čolića, Pozornica na kojoj će nastupati Zdravko je postavljena a ekipe zlatiborskih komunalnih službi su se maksimalno potrudile da očiste sneg na Kraljevom trgu. Ovo nije lak zadatak pošto sneg i dalje pomalo pada.

docek2015-4

Zaposleni iz KSC Čajetina su takođe na zadatku kako bi tehničarima pružili potrebnu pomoć pri postavljanju audio i video opreme za večerašnji koncert. Pored glavne bine, biće postavljeno i nekoliko video bimova kako bi publika mogla da prati koncert i sa druge strane jezera.

docek2015-6

Takođe, organizatori podsećaju da će od 20 časova ulica Miladina Pećinara biti pod posebnim saobraćajnim režimom. Saobraćajna policija će celom dužinom ove ulice od kružnog toka do pijace usmeravati vozila na za to predviđene parking prostore. Kako smo nezvanično saznali da će se svi potruditi da ova ulica bude otvorena za saobraćaj, ali da ukoliko se ukaže potreba ulica može biti pretvorena i u jednosmernu.

mapa-koncert1

Što se programa tiče slavlje počinje u 18 časova dečjom predstavom na Kraljevom trgu. Koncert Zdravka Čolića će imati dva dela, prvi počinje u 22 časa, a drugi pola sata posle ponoći. U ponoć početak nove godine će biti obeležen velikim vatrometom a publiku će zabavljati trubački orkestar Radiše Vitezovića. Posle trubača nastaviće se koncert Zdravka Čolića koji je planirano da traje do 1:30.

Jul

Kupindo