fbpx
Događaji Kultura Muzika Video

Zlatibor dočekao novu 2017 sa Harisom Džinovićem

Nova 2017.godina je na Zlatiboru dočekana uz kuvano vino i vruću rakiju i muziku Harisa Džinovića, koji je još jednom pokazao da spada među najbolje pevače na Balkanu Publika je na Kraljev trg počela da stiže već oko pola deset, a koncert je počeo nekih sat vremena kasnije.

Temperatura je pred koncert pala na minus deset, ali je Haris Džinović podigao temperaturu publici svojim poznatim hitovima, Pariske kapije, Pusti me, Volim te, Ja bih opet samo s tobom, Hladno je ugrij me, Muštuluk, Traži, Šta će meni više od toga, Kako mi nedostaješ, Nevolja moja…

Publika je od početka do kraja pevala zajedno sa Harisom, a atmosfera je bila puna pozitivne energije. Pored svojih pesama publika je mogla da uživa i u pesmama  Da l’ je moguće, Tome Zdravkovića i Oj jarane jarane Halida Muslimovića.

Pred ponoć su na red došle pesme I tebe sam sit kafano i Ti meni lažeš sve. U jedan glas svi su odbrojavali, deset, devet, osam, sedam, šest, pet, četiri, tri, dva, jedan, nula… Haris Džinović je zatim čestitao novu godinu svima na Kraljevom trgu, a orkestar Marka Gligorijevića je zasvirao poznate trubačke numere koje su pratile desetominutni vatromet.

Veliki broj fanova je pauzu iskoristio da se slika sa poznatim pevačem, kao i novinari koji su postavili par pitanja. Haris Džinović se posle nastupa trubača ponovo vratio na scenu i nastavio sa koncertom i svojim hitovima, a oko pola dva koncert je završen Velikim narodnim kolom.

Provod se na Zlatiboru nastavlja i večeras koncertom Riblje čorbe, a za 2.januar je planiran i nastup Željka Joksimovića.

 

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

November 2022
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930