fbpx
Događaji Manifestacije Sport Sport+ Turizam

Zlatibor domaćin IV festivala vatrogastva

U petak, 8.jula na Zlatiboru počinje IV festival vatrogastva gde će se nadmetati najbolje vatrogasne ekipe iz cele Srbije. Na takmičenju će se odmeriti ekipe iz osamanaest okruga Srbije u više kategorija. Prvo će biti organizovana takmičenja za podmladak, potom slede juniori i na kraju seniori kako u muškoj tako i u ženskoj konkurenciji.

vatrogasci4_Fotor

Takmičenja će svečano biti otvorenu u subotu 9.jula u 8 časova na Kraljevom trgu, a takmičenja će početi u sat kasnije na sportskim terenima. Prvo će nastupiti ekipe podmlatka i juniori dok je nedelja‚ 10.jul rezervisana za nadmetanje seniora.

Za podmladak će u petak u hotelu Palisad biti organizovan kviz znanja a u subotu slede nadmetanja na terenima. Najmlađi će pokazati svoje znanje u rukovanju sa ručnim aparatima za gašenje požara, dok će juniori demnostrirati znanje na poligonu sa preprekama i u vatrogasnoj štafeti.

vatrogasci-zlaribor2014-4

U seniorskoj konkurenciji će nastupiti 52 ekipe i to 37 muških i 15 ženskih ekipa, u juniorskoj konkurenciji će nastupiti 20 ekipa, a u konkurenciji podmlatka po 14 muških i ženskih ekipa.

Čajetinsko dobrovoljno vatrogasno drušvo će na ovom takmičenju predstavljati četiri ekipe u kategorijama podmlatka i juniora u muškoj i ženskoj kategoriji.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo