fbpx
Događaji Fudbal Sport

Zlatibor ide u Sjenicu po bodove za srpsku ligu

zlatibor-sloga-sjenica251014-1

Fudbaleri Zlatibora su u drugom delu prvenstva u zoni Drina stigli prednost Fapa od čak devet bodova, ali su proteklog vikenda igrali nerešeno sa Rađevcem na Švajcariji, i sada Pribojci imaju dva boda više.

Dva poništena gola u poslednjih pet minuta i nedosuđeni jedanaesterac, uz crveni karton kapitenu Staniću, uzburkala je fudbalske strasti na planinskoj lepotici.

Jeste Zlatibor nastupio oslabljen i dugo se mučio da dođe do prave šanse za gol, ali neminovno je da se još jednom svi koji navijaju i prate fudbal pitaju zašto su sudijske odluke bile takve.

U idućem kolu Čajetinci gostuju ekipi Sloge u Sjenici i pobeda se nameće kao imperativ. Iskusni trener, Milan Čančarević ističe:

“Još ima dosta da se igra i ništa nije rešeno. U Sjenici nas očekuje pravi derbi sa kvalitetnim domaćinom. Odmorili smo neke igrače i imamo veći motiv za pobedom. Uvažavamo domaćina i Sjenicu kao pravu fudbalsku sredinu. Maksimalnim angažovanjem i pravim odnosom prema igri, naš kvalitet treba da dođe do izražaja.“

Borba za prvo mesto doneće svakako u pet narednih kola dosta uzbuđenja i kvalitetnog fudbala.

D. Milojević

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo