fbpx
Događaji Fudbal Sport Video

Zlatibor spremno dočekuje Slogu iz Sjenice

fk-zlatibor-konferencija1

Danas je u prostorijama FK Zlatibora na stadionu Švajcarija održana konferencija za štampu povodom utakmice 11.kola zonske lige Drina. Kao što je poznato Zlatibor će u subotu odmeriti snage sa ekipom Sloga iz Sjenica. Na konferenciji za novinare su govorili jedan od najiskusnijih igrača Zlatibora, Vladan Luković i trener Milovan Čančarević.

U deset kola Zlatibor je upisao 15 bodova uz skor od četiri pobede, tri remija i tri poraza. Ono što raduje su dve vezane pobede u prvenstvu.

Trener Čančarević je na početku dao ocenu dosadašnjih rezultata Zlatibora. On je izrazio zadovoljstvo ostvarenim rezultatima, ali je naglasio da bi 3 – 4 boda više bilo realno stanje. Čančarević je podsetio da su Zlatibor na početku sezone neočekivano napustila tri standardna igrača, a da su i povrede učinile svoje. Što se tiče mladih igrača, oni su u jednom delu ispunili očekivanja, ali da za bolje rezultate treba još vremena i rada.

“Tako je to sa relativno mladim igračima, koji imaju velike oscilacije u igri i u radu, istakao je Čančarević.

fk-zlatibor-sponzori

Što se tiče predstojeće utakmice, Vladan Luković, najbolji strelac Zlatiborske okružne lige 2013/2014, je rekao da nije imao priliku da igra protiv ekipe Sloge, ali da ne razmišlja o protivniku.

“Bitno je da je naša ekipa kompletna, da su prošle povrede i da smo prebrodili sve nedaće koje su nas na početku prvenstva pratile. Zadnja dva kola smo bili kompletni i to se odmah odrazilo na rezultat… Očekujem da se pobednički niz nastavi,” istakao je Luković.

Utakmica sa Slogom iz Sjenice se igra u subotu 25.oktobra u 13:30, na stadionu Švajcarija.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Jul

Kupindo