fbpx
Događaji Fudbal Sport

Zlatibor u subotu dočekuje Slogu iz Sjenice

Fudbaleri Zlatibora, posle dobre igre i pobede u Prijepolju, imaju trinaest bodova prednosti u odnosu na Slogu iz Bajine Bašte i imajući u vidu kvalitet timova, evidentno je da više nema neizvesnosti i da je borba za prvo mesto rešena, iako do kraja prvenstva ima još osam kola. U subotu na Švajcariji gostuje ekipa Sloge iz Sjenice, koja je pobedom u Bajinoj Bašti pobegla iz najugroženije zone za ispadanje i pokazala da se vraća u formu.

arhivska fotografija
arhivska fotografija

Sjeničani su sada deseti na tabeli sa 28 bodova, a interesantno je da su do tog bodovnog salda došli posle samo 16 postignutih golova. Doduše, Sloga je i primila 21 gol, tako da napadačima Zlatibora neće biti baš lako da pronađu put do mreže.

Milan Čančarević, šef stručnog štaba Čajetinaca, pred susret sa Slogom ističe:

“Izvukli smo pouke iz poraza u Novoj Varoši i u utakmicama sa Ribnicom i Polimljem smo pokazali da smo se vratili na pravi put i odnos prema igri. Još jači i homogeniji idemo dalje i bez obzira na protivnika i njegovu poziciju na tabeli, bez obzira na bodovnu razliku imamo obavezu i moramo da igramo maksimalno i pravimo i tim i igru za srpsku ligu.”

Zlatibor je u prvom delu prvenstva pobedio Slogu kao gost sa 2:1, a svi igrači su u trenažnom procesu i spremni da zauzmu svoje mesto u ekipi.

D.Milojević

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo