fbpx
Događaji Skijanje Sport

Zlatiborci nastupili na Memorijalnom ski kupu “Abdulah Koštrebić”

Danas je u Sjenici bio drugi smučarski dan, kada je održan Memorijalni ski kup “Abdulah Koštrebić”. U odnosu na prethodni dan situacija je bila potpuno drugačija. Juče je staza bila odlična, dok je danas bila loša. Sneg koji se juče raskvasio preko noći je zaledio i uz snažan bočni vetar uslovi za trku su bili znatno teži.

amar-garibovic15-5

Zlatiborski smučari su nastupili u nešto manjem broju ali medalje nisu izostale ni ovog puta. Zatiborci su osvojili četiri medalje i to jedno srebro i tri bronze.

Kao i juče trka je krenula masovnim startom, ali su zbog leda i vetra takmičari odustajali. Posebno je bilo zanimljivo u kategoriji starijih omladinki gde je Sabiha Gorčić (SK Amar Garibović) bila bolja od Anje Ilić (SK Zvezda). Treće mesto u ovoj trci je osvojila Lena Glišović iz SK Zlatibor.

Jelena Đorđević (SK Zlatibor) u kategoriji starijih pioniri, kao i Darko Smiljanić (SK Zlatibor) su osvojili dve bronzane medalje za SK Zlatibor. A drugu medalju za SK Zvezda je osvojila Nadja Paunović koja je u kategoriji mlađih pionira takođe bila treća.

Ovo je bila odlična priprema za predstojeća smučarska takmičenja na kojima će nastupiti u takmičari iz opštine Čajetina.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

May 2023
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031