fbpx
Događaji Manifestacije Najave Turizam

Zlatiborska vinska “Fiesta” za ljubitelje dobrog ukusa

Vip Casa Club Zlatibor organizuje Vinsku fijestu, na kojoj će biti predstavljena zanimljiva domaća i strana vina. Fijesta će biti svečano otvorena 23.juna, u 19 časova, u Casa de Vinos. Ovom prilikom će javnosti biti predstavljen vinski kalendar ovog renomiranog ugostiteljskog objekta. Poseticima će se predstaviti 12 domaćih i stranih proizvođača vina, kao i “Kameleon kuhinja” sa specijalitetima nacionalnih kuhinja iz celog sveta. Sve ljubitelje dobrog ukusa, na „Fiesti“ će zabavljati rok bend „Arhivska zabava“ iz Užica.

 

Vinski kalendar podrazumeva da svakog meseca bude predstavljena po jedna vinarija na malo drugačiji način nego što se to radi na drugim mestima. Izabrana vinarija bi bila domaćin tokom jednog meseca, dok je “kameleon kuhinja” priča koja prati vinski duh i intenzivno traje cele godine, kada je hrana u pitanju.

Ideja je da„Casa de Vinos“ svakog meseca menja duh, u smislu raznovrsnosti predstavljanja internacionalnih kuhinja. Predviđeno je da se prve godine predstave kuhinje Kine, Španije, SAD, Francuske, Turske, Mađarske, Meksika, Italije, Japana, Austrije-Nemačke i zemalja Bliskog istoka.

Ovu ideju je kao dodatni sadržaj ponude podržala i turistička organizacija Zlatibora.

Izvor: cajetina.org.rs

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930