fbpx
Događaji Društvo Manifestacije Porodica Turizam Video

Zlatiborski Naj Sneško 2016

naj-snesko16-12

Kao i prethodne godine i ove takmičenje je imalo internacionalni karakter pošto su učešće uzele i ekipe iz Crne Gore. Sneg koji je sve vreme padao timovima je dao dodatni materijal za rad, a da su timovi bili kreativni moglo se videti već na samom početku.

naj-snesko16-11

Najmlađi su uz pomoć starijih vredno i marljivo radili. Ove godine tu su bili ležeći sneško sa drugom, pa dva dubeća sneška, sneško sa porodicom, sneška trudnica, kao i sneška starleta….

naj-snesko16-9

Smišljana su imena, kao i priče, kako je koji sneško završio u ovom parku. Tako da je jedan sneško dobio ime Stojković pošto je stajao na glavi, Manči je ime dobio zato što su mu oči od Mančmeloua. Posebnu pažnju je izazvala i jedna Sneška zvezda, naime Sneška starleta je došla na Zlatibor na odmor.

Tu je bio Sneško sa brkovima od pene za brijanje, rumeni sneško, Sneška Andjela sa bebom i kucom. Bio je tu i sneško Zlatiborko, kao i Borka Narandžić koja se spremila za kupovinu. Zanimljiv je bio i par Sneško Dedić i Sneško Bebić koji su pošli u šetnju. Madam Bela, je bila sneško koji radi fiskulturu, a za ovo takmičenje ova Sneška Belić je dubila na glavi. Takođe je bio zanimljiv i Božićni Olaf, koji je došao na Zlatibor da se kraljevski odmori.

Žiri u sastavu Katarina Cicvarić, Nemanja Knežević i Arsen Đurić je imao težak zadatak da odredi koji je sneško najlepši. Kako bi svi mali kreativci bili nagrađeni, dodeljeno je čak šest glavnih nagrada, kao i torta u igraonici hotela Palisad za sve takmičare. Žiri je ove godine morao nešto duže da veća nego prošle godine jer su u suštini odlučivale samo nijanse.

naj-snesko16-5

Prvo mesto je osvojila ekipa broj 18 za Snešku Andjela sa bebom i kucom. Vasiliju i Anderi je pripala i nagrada – vikend za celu porodicu u hotelu Palisad.

naj-snesko16-10

Drugo mesto je pripalo ekipi broj 12 za sneška Olafa. Sonja, Sara i Marijana su dobile i nagradni vikend za dve osobe u hotelu Palisad.

Treće mesto je osvojila ekipa broj 13 za par Sneško Dedić i Sneško Bebić, a članove ove ekipe je TO Zlatibor nagradila vikendom za dve osobe u Konačištu TO Zlatibor.

Ekipa broj 7 je bila četvrta a nagrađena je ručkom u restoranu Zlatni bor. Peto mesto je podelilo čak pet ekipa koje su nagrađene Premium pakovanjem proizvoda kompanije Zlatiborac. A šesto mesto je pripalo ekipi broj 1 koja je nagrađena vaučerom za korišćenje saune u Spa centru Hotela Palisad za Sneška Starletu.

Katarina Cicvarić je pri dodeli prve nagrade istakla da je porodica Sneška Belića izabrana kao najlpeša slika za početak 2016.godine. Ona je pozvala sve zlatiborske privrednike da se pridruže akciji pošto je broj učesnika ovog takmičenja svake godine sve veći.

Bilo je ovo divno druženje za sve generacije, najmlađi su uživali u igri na snegu, a stariji su se podsetili kako je to biti dete.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

June 2022
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930