fbpx

Kandidati

Na ovoj stranci ćemo predstaviti kandidate za narodne poslanike iz opštine Čajetine. Na izborima za Narodnu skupštinu Republike Srbije koji će se održati 16.marta učestvuje 19 izbornih listi, od ovoga na pet izbornih listi se nalazi šest kandidata koji imaju prebivalište na području opštine Čajetina.

Izborna lista broj 2

IVICA DAČIĆ – “Socijalistička partija Srbije (SPS), Partija ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS), Jedinstvena Srbija (JS)” ima dva kandidata iz opštine Čajetina a to su:

Slobodan Jeremić je rođen 1949.godine, a po zanimanju je bio vojni pilotm, sada je u penziji. Na ovoj izbornoj listi on predstavlja Partiju ujedinjenih penzionera Srbije a nalazi se nalazi na 128 mestu na izbornoj listi. (Redakcija zlatibor.tv je kontaktirala gospodina Jeremića koji je rekao da će razmisliti o učešću u ovom programu)

Milanko Božović je rođen 1976.godine a po zanimanju je turistički tehničar. Na ovoj izbornoj listi on predstavlja Jedinstvenu Srbiju i nalazi se na 227 mestu na izbornoj listi.

Izborna lista broj 3

Demokratska stranka Srbije – Vojislav Koštunica ima jednog kandidata iz opštine Čajetina:

Bojana Božanić je rođena 1981.godine, po zanimanju je profesor engleskog jezika i književnosti. Ona se se nalazi na 12 mestu na izbornoj listi.

Izborna lista broj 4

ČEDOMIR JOVANOVIĆ – LDP, BDZS, SDU ima jednog kandidata iz opštine Čajetina:

Cana Ćirović  rođena 1965.godine, a po zanimanju je pravnik. Na ovoj izbornoj listi ona predstavlja Liberalno demokratsku partiju i nalazi se na 246 mestu na izbornoj listi

Izborna lista broj 9

DVERI – BOŠKO OBRADOVIĆ ima jednog kandidata iz opštine Čajetina:

Željko Marjanović je rođen 1976.godine, a po zanimanju je ekonomista u turizmu. On se nalazi na 100 mestu na izbornoj listi.

Izborna lista broj 11

BORIS TADIĆ – Nova demokratska stranka – Zeleni, LSV – Nenad Čanak, Zajedno za Srbiju, VMDK, Zajedno za Vojvodinu, Demokratska levica Roma ima jednog kandidata iz opštine Čajetina:

Strajin Nedović je rođen 1976.godine, a po zanimanju je master menadžer ljudskih resursa. On na ovoj listi predstavlja Novu demokratsku stranku, a nalazi se na 67 mestu na izbornoj listi.

 

Rubrike

Arhiva