fbpx
Bioskop Kultura

Bioskop: Kruds

film-croods

U bioskopu Doma kulture u Čajetini u ponedeljak (3.marta) i utorak (4.marta) publika može da pogleda animirani film Kruds (The Croods). Film je pripremio studio “Dreamworks Animation”. Scenario su pripremili Jon Kliz (John Cleese) zajedno sa rediteljima Kirk de Miko (Kirk De Micco) i Kris Sanders (Chris Sanders). U nešto manje od 100 minuta publika može da prati avanture praistorijske porodice.

Glasove junacima su u engleskoj verziji pozajmili: Nikolas Kejdž, Ema Stoun, Rajan Rejnolds, Katarina Kener, Klori Lečman, Klark Djuk, Kris Sanders i Rendi Tom. Sinhronizaciju su izveli Ivana Popović, Dragan Vujić, Đurđija Cvijetić, Vesna Paštrović i Stevan Pijale.

Naravno kada su u pitanju crtani filmovi “Dreamworks Animation” ništa nije onako kao što izgleda jer ova porodica je fizički snažna, ali mentalno to je potpuno druga priča. 

Film je premijerno prikazan 22.marta 2013.godine i do sada je širom sveta zaradio više od 587 miliona dolara od čega samo u SAD 187 miliona. U Srbiji je film prihodovao više od 216.000 dolara.

Projekcija je zakazana za 19 časova a cena ulaznice je 100 dinara.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo