fbpx
Kultura Umetnost

Konkurs “Knjiga, jesen i ja na Zlatiboru”

Biblioteka „Ljubiša R. Đenić“ iz Čajetine po prvi put organizuje konkurs za najbolju fotografiju „Knjiga, jesen i ja na Zlatiboru“. Cilj konkursa je da se na kreativan i zabavan način fotografijom prikaže način kako provodite vreme i kako vam knjiga pomaže u neobičnim okolnostima pandemije korona virusa.

Fotografišite se sa knjigom i prikažite atmosferu u vašem domu, dvorištu, u prirodi Zlatibora, budite maštoviti i ostavite tragove ovog vremena. Fotografije koje šaljete ostaju kao vredan dokument u zavičajnom albumu Biblioteke i izložba odabranih fotografija će biti prikazana nakon odabira najlepših. Biblioteka će nagraditi tri najbolje fotografije koje promovišu knjigu i čitanje u periodu pandemije korona virusa.

Uslovi učešća na konkursu:

  • Fotografije slati u digitalnoj formi.
  • Moguće je poslati najviše tri fotografije po autoru.
  • Fotografije moraju biti autorske.
  • Dostaviti ime i prezime i osnovne podatke autora (broj telefona, adresu stanovanja i e-mejl adresu).
  • Svi učesnici konkursa prihvataju da dostavljene radove, bez naknade, organizatori konkursa mogu reprodukovati, izložiti ili objaviti u kulturne ili promotivne svrhe.
  • Dimenzije digitalnog zapisa jedne fotografije ne sme biti manja od 1920 piksela (duža strana), a format “jpg” u maksimalnom kvalitetu kompresije.
  • Učesnike konkursa očekuju zanimljive nagrade.

Fotografije slati na e-mejl: bibliotekacajetina@gmail.com, sa naznakom za foto konkurs „Knjiga, jesen i ja na Zlatiboru“. Konkurs je otvoren od 20.oktobra do 20.decembra 2020.godine.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930