fbpx
Bioskop Kultura

Letnji bioskop – Terminator i Malci 28.jula u Čajetini

U bioskopu Doma kulture u Čajetini, 28.jula biće prikazana dva nova filmska ostvarenja. Za najmlađe ljubitelje filmske umetnosti, biće prikazan film Malci, dok će ljubitelji lika i dela Terminatora pogledaju poslednji film iz ovog serijala.

Film Malci je prvi na programu, a mališani će moći da ga pogledaju u terminima od 17 i 19 časova. Malci su nastali kao sporedni likovi iz animiranih filmova Grozan ja (Despicable Me) nastalih u studiu francuskih animatora Illumination. Sporedni junaci sada su glavne zvezde filma. Malci, mali jednoćelijski žuti organizmi, su se razvijali vekovima, uglavnom služeći najvećim zloćama. Sadašnjost je teška za malce, nemaju kome da služe i trenutno su tužni.

malci

Malac po imenu Kevin, ima plan kako da pronađe novog zloću kome su potrebni malci. Idealna kadidatkinja za novog šefa je Skarlet O’Pakić, najveća zloća na svetu. No, malci će u ovom filmu morati po prvi put da se bore za svoj opstanak.

Film su režirali Kyle Balda i Pierre Coffin po tekstu Briana Lyncha. U originalnoj verziji glasove junacima pozajmljuju  Sandra Bullock, Jon Hamm, Michael Keaton … Sinhronizaciju na srpski jezik su uradili Duda Mijatović, Bojan Žirović, Nikola Bulatović i Sloba Konjović…

terminator-genesis

Što se tiče poslednjeg nastavka serijala Terminator Genesis bi trebalo da da odgovore na brojna pitanja koja su ostala otvorena u prethodnim delovima. Činjenica da se Arnold Švarceneger ponovo vraća u ulozi koja ga je proslavila svakako garantuje dobru i uzbudljivu akciju. Zaplet ovog nastavka podrazumeva putovanje kroz vreme i brojne neočekivane obrte.

Film je režirao Alan Taylor po tekstu koji su pripremili Laeta Kalogridis, Patrick Lussier, James Cameron i Gale Anne Hurd. U filmu pored Arnolda Švarcenegera igraju Jason Clarke, Emilia Clarke, Jai Courtney,
J.K. Simmons… Film počinje u 21 čas.

Cena ulaznica je 250 dinara.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

March 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031