fbpx
Knjigoteka Kultura

Najčitanije knjige u junu

U junu su u biblioteci Ljubiša R Đenić najviše čitani romani Harlijevo srce Marice Popović, Tri sudbine Nore Roberts i Blago crnih brda iz serijala Džeronimo Stilton.
Što se tiče domaćih pisaca u Čajetini je u junu najviše tražen roman Marice Popović, Harlijevo srce koji prati sudbine Selene, Sonje i Nine u svetu bajkera. Ovo je roman o vrtoglavoj brzini ekscentričnom svetu bajkera.
harlijevo_srce_Fotor

Pored romana Marice Popović čitaoci su tražili i roman Tri sudbine Nore Roberts. Statue grčkih boginja su ukradene u noći kada je Luzitania potopljena. Stotinu godina kasnije statue su ponovo ukradene, naslednici Feliksa Grinfilda kreću u potragu  koja će ih odvesti na put oko sveta – od slikovitih predela Irske do Helsinkija, Praga i Njujorka – i primorati da se bore sa jednom beskrupuloznom, ambicioznom ženom koja neće prezati ni od čega da ostvari svoj cilj.

Najmlađi čitaoci su ovog meseca najviše čitali novu avanturu Džeronima Stiltona, Blago crnih brda. Džeronimo je planirao miran odmor ali se odmor pretvorio u vratolomnu potragu za blagom po Crnim brdima u društvu čitave porodice Stilton!

Zahvaljujemo se biblioteci Ljubiša R Đenić na saradnji u ovom istraživanju.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo