fbpx
Bioskop Kultura Najave

Bioskop Čajetina – Morsko čudovište

U bioskopu Doma kulture u Čajetini 20.jula publika će moći da pogleda animirani film Morsko čudovište (Ruby Gillman, Teenage Kraken) u terminima od 17.00 i 19.00. Cena ulaznice je 250.00 dinara.

Film su režirali Kirk DeMicco i Faryn Pearl a u srpskoj sinhronizaciji glasove su likovima pozajmili Ivona Rambosek, Ivana Knežević, Nada Blam, Jelena Rakočević, Marko Marković, Mladen Andrejević, Aleksandar Gligorić, Nikola Todorović, Ana Vučić, Filip Marković…

Ova animirana akciona komedija prati stidljivu tinejdžerku Rubi Gilman (Lana Kondor, To All the Boys I’ve Loved Before) koja očajnički pokušava da se uklopi u Oušnsajd srednju školu, ali, uglavnom je tamo potpuno nevidljiva. No, stvari će se promeniti kada sazna je potomak legendarne kraljevske loze mitskih morskih čudovišta i da je njena sudbina, u dubinama okeana, veća nego što je ikada mogla i da sanja.

Rubi ne može da ide na plažu da se druži sa drugom kul decom, jer joj je previše zaštitnički nastrojena supermama (nominovana za Oskara Toni Kolet) zabranila da ikada uđe u vodu. Pokazuje matematiku svojoj simpatiji, skejteru (Jabuki Jang-Vajt, Ralf rastura internet) koji joj se, kako se čini, divi samo zbog njenih fraktala. Ali kada prekrši mamino pravilo, Rubi će otkriti da je direktni potomak ratnice i kraljice morskih čudovišta i da je predodređena da nasledi tron svoje bake zapovednice (dobitnica Oskara, Džejn Fonda), Kraljice-ratnice od Sedam Mora.

Krakeni, morska čudovišta, zakleli su se da će štititi okeane sveta od sujetnih moći gladnih sirena, protiv kojih se bore već eonima. Ali, postoji jedan veliki problem u vezi s tim: ispostaviće se da je školska lepotica i popularna devojčica Čelsi (dobitnica Emija, Eni Marfi) baš sirena. Na kraju, Rubi će morati da prihvati ono što jeste i potrudi se da zaštiti one koje najviše voli.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

October 2023
M T W T F S S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031