fbpx
Bioskop Kultura Najave

Bioskop Zlatibor – repertoar 30.jun-1.jul

U bioskopu Kulturnog centra Zlatibor u petak (30.juna) i subotu (1.jula) publika će moći da pogleda filmove Morsko čudovište, Raj za ludake i Indijana Džouns.

Termin od 18.00 časova ova dana je rezervisan za animirani film Morsko čudovište (Ruby Gillman, Teenage Kraken). Film su režirali Kirk DeMicco i Faryn Pearl a u srpskoj sinhronizaciji glasove su likovima pozajmili Ivona Rambosek, Ivana Knežević, Nada Blam, Jelena Rakočević, Marko Marković, Mladen Andrejević, Aleksandar Gligorić, Nikola Todorović, Ana Vučić, Filip Marković…

Ova animirana akciona komedija prati stidljivu tinejdžerku Rubi Gilman (Lana Kondor, To All the Boys I’ve Loved Before) koja očajnički pokušava da se uklopi u Oušnsajd srednju školu, ali, uglavnom je tamo potpuno nevidljiva. No, stvari će se promeniti kada sazna je  potomak legendarne kraljevske loze mitskih morskih čudovišta i da je njena sudbina, u dubinama okeana, veća nego što je ikada mogla i da sanja.

Rubi ne može da ide na plažu da se druži sa drugom kul decom, jer joj je previše zaštitnički nastrojena supermama (nominovana za Oskara Toni Kolet) zabranila da ikada uđe u vodu. Pokazuje matematiku svojoj simpatiji, skejteru (Jabuki Jang-Vajt, Ralf rastura internet) koji joj se, kako se čini, divi samo zbog njenih fraktala.  Ali kada prekrši mamino pravilo, Rubi će otkriti da je direktni potomak ratnice i kraljice morskih čudovišta i da je predodređena da nasledi tron svoje bake zapovednice (dobitnica Oskara, Džejn Fonda), Kraljice-ratnice od Sedam Mora.

Krakeni, morska čudovišta, zakleli su se da će štititi okeane sveta od sujetnih moći gladnih sirena, protiv kojih se bore već eonima. Ali, postoji jedan veliki problem u vezi s tim: ispostaviće se da je školska lepotica i popularna devojčica Čelsi (dobitnica Emija, Eni Marfi) baš sirena. Na kraju, Rubi će morati da prihvati ono što jeste i potrudi se da zaštiti one koje najviše voli.

Film Raj za ludake je na programu od 20.00 časova u petak  30.jula. Ovu komediju je režirao Charlie Day. U glavnim ulogama igraju Charlie Day, Kate Beckinsale, Adrien Brody, Ken Jeong, Jason Sudeikis, Edie Falco, Jason Bateman, Common, Jillian Bell, Dean Morris, Jimmi Simpson, Ray Liotta, John Malkovich …

Ovo je satirična komedija o Leniju, nesrećnom filmskom agentu. Stvari se menjaju kada Leni kada otkrije da čovek nedavno pušten iz ustanove za mentalno zdravlje izgleda baš kao glumac koji odbija da napusti svoju prikolicu. Uz pomoć moćnog producenta, Leni pomaže čoveku da postane velika zvezda, pa čak i da se oženi prelepom glavnom glumicom. Njihove avanture dovode ih do ukrštanja sa pijanim kolegama, neuljudnim akcionim herojima, nepredvidivim rediteljima, super-agentom i ludim moćnicima. Slava i bogatstvo nisu sve što priželjkuju , a njih dvojica moraju da se izbore da se vrate stvarima koje su najvažnije.

Najnoviji nastavak serijala Indijana Džouns je na programu u 20.00 časova, u subotu 1.jula. Ovo je prvi film iz serijala, koji nije režirao Stiven Spilberg, već Džejms Mangold. Publika će moći da vidi poznate likove koje igraju Harrison Ford, Phoebe Waller-Bridge, Antonio Banderas, John Rhys-Davies, Shaunette Renee Wilson, Thomas Kretschmann, Toby Jones, Boyd Holbrook, Oliver Richters, Ethann Isidore, Mads Mikkelsen…

Radnja filma je smeštena s početka šezdesetih godina XX veka, profesor Džouns je na kraju svoje akademske karijere ali avantura se nastavlja, još jednom. Indijana Džouns će morati ponovo da se suoči sa brojnim protivnicima kako Artefakt sudbine ne bi dospeo u pogrešne ruke.

Cene ulaznica su:

1. Morsko čudovište – 300,00 dinara
2. Raj za ludake – 350,00 dinara
3. Indijana Džouns – 350,00 dinara

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930