fbpx
Najave T-Info Turizam

Hotelska kuća 2017 – Inovacije u hotelijerstvu i turizmu

Na Zlatiboru se u hotelu Mona od 16 do 18.novembra održava XI Međunarodna konferencija “HOTELSKA KUĆA 2017” sa temom “Inovacije u hotelijerstvu i turizmu”. Ovo međunarodno savetovanje organizuje PU HORES zajedno sa Ekononomskim Fakultetom Univerziteta u Beogradu, Fakultetom za hotelijerski i turistički menadžment Univerziteta Singidunum, Visokom turističkom školom i Visokom hotelijerskom školom iz Beograda, pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, odnosno Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam AP Vojvodine.

Ove godine konferenciji će prisustvovati Marija Labović (direktor TOS-a), Ivan Đoković (Podpredsednik pokrajinske Vlade AP Vojvodina), Toma Momirović (Predsednik skupštine PU HORES), prof. dr Renata Pindžo (Pomoćnik ministra MTTT Srbije), prof. dr Zoran Milenković (Direktor Visoke turističke škole Beograd) i prof. dr Slobodan Ivanović (Fakultet za menadţmet u turizmu i ugostiteljstvu – Opatija) kao i predstavnici TO Zlatibor i turističke privrede Zlatibora.

Stručnoj javnosti će biti predstavljeno 26 naučnih radova a planirane su i tri panel diskusije na teme: Investicije u hotelijerstvu i turizmu, Dualno obrazovanje u srednješkolskim i visokoškoskim obrazovnim ustanovama i Izazovi teorije i prakse u prodaji i marketingu i hotelijerstvu posle 2020.

Konferencija će biti otvorena u petak 17.novembra, a prva panel diskusija počinje u 11 časova. O investicijama u hotelijerstvo i turizam će govoriti Toma Momirović (Mona), Aleksandar Vasilijević (Falkensteiner), Jelena Šuleić (A Grupa), Goran Kovačević (Square Nine), Ivanka Praporski (MAT hoteli) i Darko Đurović (PSD Zlatibor).

Kada je u pitanju dualno obrazovanje na panel diskusiji će govoriti Radovan Ţivković (Ministarstvo prosvete Srbije), Predstavnik MTTT, prof. dr Kerstin Wegener (Univerzitet primenjenih nauka u Frankfurtu), Ana Stojanović (PKS), Ivan Vitorović (Mona HM), Jovana Pejčić, (Swiss Education Group), dr Georgi Genov (PU HORES).

Hotelska kuća 2013

Na konferenciji će biti reči o novim tehnologijama i njihovom uticaju na razvoj turizma. Ljiljana Kosar, Saša Mašić i Đorđe Čomić će predstaviti rad “Uticaj virtuelne stvarnosti na oblikovanje korisničkog iskustva u hotelijerstvu”, dok će Dario Šimičević, Snežana Štetić i Nikolina Kosar predstaviti rad na temu “Uticaj informacione i komunikacione tehnologije (ICT) na potrošače u turizmu”

 

 

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

March 2024
M T W T F S S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031