fbpx
Košarka Manifestacije Najave Sport Turizam

Na Kraljevom trgu počinje Kup Dejana Dimitrijevića

Zlatibor će u sredu i četvrtak (31.jul – 1.avgust) po treći put biti domaćin Kupa Dejana Dimitrijevića. Ove godine će se na Kraljevom trgu za Kup između ostalih ekipe Armagedon, Bela Palanka, KGB Pink Taxi, Telep Cerex, Brox, Autokuća Sekulić, Ralja Intergalactic, Novi Beograd, No Name, Komanda, Čukarica, Zemun, Avai i Novi Sad. Domaćine će na turniru predstavljati ekipa Pizzeria Kraljev Trg za koju će igrati Đorđe Raković, Branko Brašanac i Radenko Smolović.

Grupa A

Novi Sad
AK Sekulic
No name 3×3
Pizzeria Kraljev Trg

Grupa B

Avai
3×3 KOMANDA
Novi Beograd
IBIS Zlatibor

Grupa C

3×3 Zemun
3×3 Armageddon
3×3 Cukarica
Bela Palanka 3×3

Grupa D

Ralja INTERGALACTIC
Brox
Telep-Cerex
KGB Pink Taxi

Prvog dana takmičenja su na programu mečevi grupne faze, a prvi će snage odmeriti domaća ekipa Pizzeria Kraljev trg i Novi Sad (teren 1). Na terenu 2 će zaigrati Bronx i Telep Cerex. Obe utakmice počinju u 15.35.

Drugog dana sledi eliminaciona faza a utakmice se igraju od 17 člasova. Planirano je da se ovom prilikom održi i takmičenje u šutiranju trojki i zakucavanju, tako da sve posetioce očekuje zanimljiv program.

Organizatori su pripremili i bogat nagradni fond tako da će prvoplasiranoj ekipi pripasti nagrada od 100.000 dinara dok će drugoplasirna ekipa biti nagrađena sa 20.000 dinara. Finalisti Kupa dobiće slot za učešće na završnom turniru prvenstva Srbije, ali i za čelendžer u italijanskom gradu Rimini.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

April

Kupindo