fbpx
Kultura Muzika Najave

Večeras koncert “Radio susretanja Radio Beograda” u Čajetini

U utorak 30. avgusta, od 20 sati, u Velikom parku u Čajetini, u okviru koncerta „Radio susretanja Radio Beograda“, uz Big bend i Narodni ansambl Muzičke produkcije RTS-a, a pod upravom Siniše Vićentijevića, kao solisti nastupitiće Ana Bekuta, Radiša Urošević, Željko Vasić, Mirjana Mina Lazarević, Aleksandra Dabić, Danica Krstić i Nikola Zekić.

Voditelji programa su Aleksandra Paladin i Nenad Kamidžorac. Koncert organizuje Radio Beograd u saradnji sa Opštinom Čajetina i Turističkom organizacijom Zlatibora. Direktan prenos biće na Prvom programu Radio Beograda.

Radio Beograd, u susret svom 98. rođendanu, želi da se i uživo upozna sa svojim, sadašnjim i budućim, slušaocima širom Srbije. Snagom ansambala Muzičke produkcije, čiji je osnivač, Radio Beograd, kao najstariji elektronski medij na Balkanu, prezentovaće muziku dobrog ukusa i tradicije koja se i čuje na programima Radio Beograda.

Ideja je da se vokalni solisti, koji su karijeru izgradili u jednom muzičkom žanru, pokažu kao vrsni izvođači i u nekom drugom žanru – pop, zabavnoj, narodnoj muzici, šlagerima. U koncerte „Radio susretanja Radio Beograda“ uključeni su i glumci, izvanrednog muzičkog talenta, a koje najčešće možemo čuti u pozorištima, u mjuziklima.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

February 2024
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829