fbpx
Fudbal Najave Sport

Večeras počinje Novogodišnji turnir u malom fudbalu

Večeras u 19 časova (23.decembar) u Hali sportova SC Čajetina počinje treći Novogodišnji turnir u malom fudbalu. Turnir će otvoriti ekipe Restoran Gozba i Divi iz grupe B u 19 časova, a zatim slede mečevi između ekipa Kafe Apolo – Kafana Veliki Park (19:45).

Ove godine su organizatori imali veliki broj prijava a čak 20 ekipa će se nadmetati za titulu najbolje ekipe i nagradni fond od 200.000 dinara. U prostorijama SC Čajetina juče je obavljeno i žrebanje tako da su poznate i grupe za predstojeće takmičenje.

U grupi A će se nadmetati ekipe Leptir taksi, Zlatibor apartmani, Pansion Dabić, Dren i Kafa Golubac.

U grupi B će igrati ekipe Adađo, Restoran Gozba, Kafe Apolo, Kafana Veliki Park i Divi, dok će u grupi C biti ekipe Nela plus, Auto servis Dragi, Jakovljević, Menjačnica AS 001 i Kosjerić. U grupi D igraju ekipe Žuti maslačak, Vendom Dino, Kafe Surprajz, Kremna Tara i Auto delovi Start.

Kapiten ekipe Adađa, Nemanja Kutlešić je za zlatibor.tv izjavio da će ovo biti jedan od najjačih turnira u Srbiji ove godine.

“Na turniru nema loših ekipa i biće ovo teško takmičenje. Favorita za pobednika ima puno ali bih izdvojio ekipe Kafe Surprajz, Nela plus, Auto servis Dragi, Jakovljević, Kafana Veliki Park i prošlogodišnjeg pobednika ekipu “Leptir taksi”, izjavio je Kutešić.

Što se tiče ekipe Adađo, ona nastupa u manje više istom sastavu kao i prošle godine, Kutlešić, Šunjić, Stanić, Kostadinović, Šućuriović, Maksimović, Glišović, a na teren se vraća i Marić koji je ove godine imao dugu pauzu zbog povreda.

“U našoj grupi verujem da su nam najveći protivnici za plasman u eliminacionu fazu ekipe Restoran Gozba i Kafana Veliki Park, ističe Kutlešić.

Treba pomenuti da će utakmice sa ekipama Restoran Gozba i Divi biti posebno zanimljive, pošto su dva igrača Adađa povezani sa sponzorima ovih ekipa.

Najbolji uvod za predstojeći turnir je dao Darko Vidić, koji je na facebooku objavio sledeći tekst:

Starija publika i ljubitelji novogodišnjih turnira rado se sećaju ekipe “Vrani sinovi” (Rajevci, Drulović, Drinčić…), oni malo mladji pamte ekipe “Crtani film” (Zuga, Batak, Čedo, Mića Krestalo, Beli Maksimović…) i ekipe “Picerija Bolix” (Džo Vesović, Zdravković, Todorić, Tomić, Raković, Jeremić, Šišović…) i to su ekipe i igrači koji su bili i ostali sinonim za odličan fudbal i majstorstvo!!!

Ekipu Adagio ( Šunjić, Kutlešić, Stanić, Kostadinović, Glisović, Maksimović, Šućurović pa i Cvetković i Lazarević ranije) smatram punopravnim naslednicima slavnih predhodnika! Sada ste vi sinonim za sve gore navedeno! Trajete već prilično dugo i svi žele vaš skalp…

 

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

August 2022
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031