fbpx
Biznis Najave T-Info Turizam Vesti

Zlatibor za digitalne nomade

Danas se često čuje termin digitalni nomadi a više informacija na ovu temu zaiteresovani će moći da saznaju već 1.avgusta u 17 časova kada Inovacioni biznis centar Zlatibor organizuje predavanje pod nazivom “Meetup freelance”.

Ko su digitalni nomadi i kako izgledaju njihov posao i život predstaviće Elizabeth Liz Duong. Za njen posao joj je potreban laptop koji nosi sa sobom i Internet. Lisina kuća može da bude bilo gde u svetu, a ona je odabrala Srbiju. Ova dvadesetsedmogodišnja Australijanka, poreklom iz Vijetnama, pre dve godine je došla u Srbiju, i odlučila je da ovde i ostane.

U Srbiji je našla nove prijatelje, za naš narod kaže da je najgostoljubiji na svetu. Tečno govori srpski, i svojim roditeljima i prijateljima u Vijetnamu poručuje da ovde živi najlepši deo mladosti.

Liza će govoriti o Zlatiboru kao novoj destinaciji za digitalne nomade, a bićemo u prilici da čujemo njena iskustva o ovom načinu života, njegove dobre i loše strane i šta je to što Zlatibor čini atraktivnim za ljude koji žive i rade na način ove mlade Vijetnamke.

Ulaz na veče sa Lizom Duong je slobodan ali je broj mesta ograničen. Svi zainteresovani mogu da se prijave putem zvaničnog naloga Instagram stranice IBC ili na mail stojan.vukovic@ibczlatibor.rs

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

June 2024
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930