fbpx
Manifestacije Novosti Turizam

Diva zimskog turizma – Dejana Dubajić

U hotelu Zelenkada 13.februara je birana Diva zimskog turizma. Stručni žiri je imao zadatak da od dvanest prelepih devojaka izabere tri najlepše. U žiriju su između ostalih bili i Malina Stanojević, Biljana Radović, Darko Ljeskić kao i poznati novinar i autor emisije “Nećete verovati” Gvozden Nikolić.

Za titulu “Diva zimskog turizma su se nadametale Milica Ilić, Katarina Mićović, Dajana Urumović, Andrijana Nikolić, Milica Minderović, Magdalena Kuzlić, Nevena Čvorović, Dejana Dubaić, Jelena Račjić, Anđela Lovanović, Maja Stolić i Milica Vesović. Najmlađa takmičarka je bila Jelena Rajčić koja je imala 16 godina.

U prvom defileu takmičarke su se predstavile u novoj kolekciji vunenih džempera i jakni Sirogojno company, a zatim u modelima butika Studio iz Užica.

Žiri je za Divu zimskog turizma izabrao Dejanu Dubajić iz Beograda. Dejana ima dvadeset godina i studira arhitekturu, završila je školu za dizajn, igra balet i svira klavir.

“Iskreno nisam očekivala titulu. Došla sam da se družim i steknem nova poznanstva i da prošetam Zlatiborom. Ovo je za mene veliko iznenađenje,” rekla je Dejana Dubajić.

Ovo je bio prvi nastup na takmičenju lepote za mladu Beograđanku, koju sada očekuje i nastup na finalnom takmičenju za titulu Diva srpskog turizma.

Za prvu pratilju je izabrana dvadesetrogodišnja Nevena Čvorović, za koju je ovo takođe bio prvi nastup na takmičenju lepote. Gospođica Čvorović je završila fakultet informacionih tehnologija.

“Prijatno sam iznenađena, i nisam se nadala da ću osvojiti nagradu. Iskreno, prezadovoljna sam, rekla je za medije Nevena Čvorović.

Dajana Urumović (27) je izabrana za drugu pratilju. Gospođica Urumović je uspešno završila studije geografije i voli da putuje.

“Ovo je kruna moje modeling karijere i mnogo sam srećna. Bilo je ovo jedno lepo iskustvo i druženja, istakla je gospođica Urumović.

Program je otvorila Andrea Maljević, pesmom “Rasti moj zeleni bore”. Između nastupa takmičarki publika je mogla da uživa u nastupu Biljane Prokić, trubačkog orkestra Milenka Filipovića, a trio u sastavu Saša Petrović (violina), Ranko Ristić (violina) i Momčilo Aćomović (harmonika) se predstavio sa par narodnih pesama. Program je vodila Ivana Đorđević, novinarka Grand televizije.

Posle izbora Dive zimskog turizma sledi izbor Dive turizma Vojvodine 28.februara i potom sledi izbor Dive turizma a najlepše devojke će predstavljati Srbiju na međunarodnom takmičenju.

Manifestaciju je organizovalo udruženje Udruženje Diva turizma pod pokroviteljstvom Opštine Čajetina, Gold Gondole i TO Zlatibor.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

May 2024
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031