fbpx
Novosti

Radionica za volontere u Čajetini

 

U subotu, 9. septembra održana je prva radionica u okviru programa obuke volontera za rad sa korisnicima “Zračka“. Obuka je deo projekta “Unapređenje kvaliteta usluge Dnevnog boravka za decu sa smetnjama u razvoju u opštini Čajetina“ koji udruženje Zlatiborski krug realizuje uz podršku Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Učesnicima su na interesantan i zabavan način, kroz praktičan rad i igru predstavljene teme omladinski aktivizam i volonterizam i komunikacija.

Prema rečima Vesne Belčević, voditeljke programa obuke, učesnici – učenici 7. i 8. razreda osnovne škole „Dimitrije Tucović“ su bili maksimalno angažovani i raspoloženi da učestvuju u svim planiranim aktivnostima, a popunjeni evalucioni listovi pokazuju visok stepen zadovoljstva učesnika realizovanom radionicom.

Projektom je planirana još jedna radionica u programu obuke, nakon čega će se realizovati zajedničke kreativne i sportske radionice sa korisnicima „Zračka“.

Predsednica Zlatiborskog kruga i koordinatorka projekta, mr Zorica Milosavljević, izrazila je zadovoljstvo zbog velikog odziva učenika na poziv da učestvuju u projektu i da se volonterski angažuju u radu sa decom sa smetnjama u razvoju u okviru Dnevnog boravka „Zračak“.

UG Zlatiborski krug

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

August 2022
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031