fbpx
Sport Sport+

Čajetinske karatistkinje uspešne u Jagodini

Karatistkinje KK Rujno su i ove nedelje nastavile sa odličnim rezultatima. Na XXI Memorijalnom karate turniru “Dragoslav Radovanović – Pjer” koji je održan 09.11.2019. godine u Sportskoj dvorani JASSA u Jagodini osvojeno je sedam medalja i to jednu zlatnu i po tri srebrne i bronzane medalje.

KK Rujno je predstavljalo 16 takmičara koji su nastupili kao u pojedinačnim tako i u ekipnim kategorijama. U ekipnim disciplinama su osvojene dve medalje. U disciplini kate (12 – 15 godina) srebrnu medalju je osvojio tim u sastavu Anica Radibratović, Jovana Aćimović i Neda Lojanica. Bronzanu medalju u dispiclini kate (8 – 11 godina) je osvojio tim Anica Radibratović, Jovana Aćimović i Nikolina Todorović.

U pojedinačnim disciplinama takmičari KK Rujno su osvojili pet medalja i to jednu zlatnu, dve srebrne i dve bronzane. Zlatnu medalju je osvojila Mirjana Stanić u borbama, a ona je ujedno proglašena i kao najbolja takmičarka u borbama na turniru. Srebrne medalje su osvojile Neda Lojanica (kate) i Isidora Pajević (borbe), dok su bronze pripale Petri Božić (kate) i Mariji Mitić kojoj je ovo bio i prvi nastup na takmičenjima.

Mirjana Stanić – zlatna medalja i priznanje najbolja takmičarka u borbama

Pored osvajača medalja nastupe su imali Neda Škodrić, Vanja Mićić i Nevena Marić kojim je ovo bio prvi nastup na takmičenju, gde su sve tri odlično pokazale i uspele da pobede u prvom krugu, ali ne i da se plasiraju dalje.

Već iskusni takmičari Teodora Milić, Vedrana Selaković, Milica Šunderić, Darko Lazarević i Janko Gukić pokazali su izuzetnu borbenost, ali ovaj put nisu uspeli da se domognu pobedničkog postolja.

Izvor: KK Rujno

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930