fbpx
Društvo Hobi Sport Sport+

Četvrti šaranski kup – Zlatibor 2016.

U četvrtak 30.juna na zlatiborskom Ribničkom jezeru su počela nadmetanja sportskih ribolovaca na IV Šaranskom kupu – Zlatibor 2016. Ove godine je vreme bilo znatno bolje ali je šaran ovog puta vešto izbegavao udicu. Tri dana su se ribari trudili da nadmudre šarana, ali bez uspeha. No, i pored slabog ulova, svi su zadovoljni jer je atmosfera bila dobra, a druženje nezaboravno.

saranijada16-7

Pored ribolova i ove godine je organizovan ribolovački višeboj u kome je nastupilo više od dvadeset takmičara.

U disciplini zabačaj, prvo mesto je osvojio Mile Paunović (Nova Varoš), koji je ima zabačaj od 124,7 metara. Drugo mesto je pripalo Milanu Boroviću 117 m a treći je bio Igor Šunjevarić sa zabačajem od 114,3 m.

saranijada16-8

U disciplini gađanje u metu, najbolji je bio Zoran Vasiljević. Peđa Vidanović je bio drugi a Marko Nešković je bio treći.

saranijada16-1

Rezultati šaranskog kupa su odlučeni žrebom. Prvo mesto je osvojila ekipa Bistro GSP (Obrenovac), drugo mesto je pripalo ekipi  Karp start iz Nove Varoši a ekipa Jablanica karp je bila treća.

Za najbolje takmičare organizatori su pripremili prigodne poklone, kao što su štap za pecanje, signalizatori, varalice…

saranijada16-5

Na takmičenju je učestvovalo desetak ekipa, a većina takmičara je već najavila dolazak i sledeće godine. O značaju same manifestacije govori činjenica da podršku u organizaciji pružilo više od dvadeset sponzora pored opštine Čajetina i TO Zlatibor, podršku su pružili i PK Zlatibor, Hotel Olimp, vila Žunić, vila Tri cveta, Nedeljko Pavlović, Zlatiborac….

Pehari i medalje su najboljim ekipama i pojedncima uručene na svečanosti u restoranu Oval na Palisadu.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Oktobar

Kupindo