fbpx
Sport Sport+

Devet medalja za karatiste Rujna u Temerinu

Članovi karate kluba Rujno su i ovog vikenda imali uspešan nastup na takmičenjima gde su osvojili devet medalja. U organizaciji ŠKSS i KK “Tao-S” Temerin u subotu 7.decembra održan je Kup Srbije za petliće, poletarce i pionire, kao i karate turnir “Tao Grand Prix”. Nastup je imalo 350 takmičara iz 30 klubova, dok je za KK “Rujno” nastupilo 11 (Kup Srbije) i četiri takmičara (Tao Grand Prix).

U kupu Srbije karatisti Rujna su osvojili zlatnu, dve srebrne i dve bronzane medalje na Kupu Srbije, dok su na takmičenju Tao Grand Prix uspeli da osvoje jednu zlatnu, dve srebrne i jednu bronzanu medalju.

U kategoriji kate pojedinačno Anja Milosavljević je nakon četiri nastupa u izuzetno jakoj konkurenciji uspela da osvoji zlatnu medalju u svojoj kategoriji. Nakon nje usledio je nastup Petre Božić koja je osvojila drugo mesto, nakon što je izgubila meč u finalu. Anica Radibratović je nakon dobijena tri meča u finalu izgubila i time se plasirala na drugo mesto. Sto se tiče takmičara u borbama treće mesto su zauzeli Janko Gukić (borbe pojedinačno -45kg / 2008 godiste) i Vuk Milosavljević (borbe pojedinačno -45kg / 2009 godište).

Bez plasmana na Kupu Srbije su ostali Teodora Milić (koja je nastupila u grupi sa Petrom Božić), Jovana Aćimović, Nikolina Todorović, Dragan Ćirović, Vedrana Selaković (nastup je imala u grupi sa Anicom Radibratović), kao i Darko Lazarević (nastupao u kategoriji sa Jankom Gukićem).

Na turniru Tao Grand Prix osvojene su jedna zlatna, dve srebrne i jedna bronzana medalja. Prvo mesto je zauzeo Miloš Novaković nakon dobijena dva meča. U istoj kategoriji Milovan Bošković (prvi nastup na takmičenju) se plasirao na drugo mesto. U kategoriji kata Vanja MIćić je zauzela treće mesto. Što se tiče nastupa u borbama Isidora Pajević je uspela da osvoji drugo mesto, nakon diskvalifikacije u finalnom meču.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

May 2024
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031