fbpx
Košarka Sport

Doček za košarkaše Zlatibora

Za ekipu Zlatibora jutros je u Skupštini opštine Čajetina organizovan doček. Šampione su dočekali predsednik opštine Čajetina, Milan Stamatović i predsednik Skupštine opštine Čajetina Arsen Đurić.

Zahvaljujući se na podršci svima iz kluba, opštini Čajetina i navijačima, kapiten i najkorisniji igrač Zlatibora Dušan Kutlešić je rekao da su i on i svi njegovi saigrači uživali u igrama u ovoj sezoni. “Iz toga je proizašao uspeh u oba ligaška takmičenja u kojima smo učestvovali. Hvala svim saigračima, i sa ponosom mogu da kažem da smo bili jedna prava ekipa”

– Ovim rezultatom ste ostvarili ogroman uspeh i za Srbiju, i za opštinu Čajetina i za sve njene stanovnike, koji su svih ovih prethodnih nedelja svim srcem bili uz vas. U ime opštine Čajetina prvo želim da čestitam svim košarkašima, stručnom štabu, navijačima, koji su stalno bili uz vas. Zahvaljujući dobroj organizaciji i atmosferi u klubu ovaj rezultat je postao dostižan, čime ste pokazali da nije neophodno da neki sportski klub bude u velikom gradu da bi se napravio velik uspeh kao ovaj koji ste vi postigli – izjavio je predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović, pozdravljajući igrače, trenere i rukovodstvo KK Zlatibor po povratku iz Skoplja i pobede u finalu regionalne ABA 2 košarkaške lige.

Bilo bi nam drago da ova ekipa još neko vreme ostane na okupu, nastavio je Stamatović, ali razumemo i vašu želju da se oprobate u nekim evropskim klubovima. Znajte da ćete uvek imati našu podršku i uvek ćete biti deo ove opštine, kao pravi ambasadori Čajetine, Zlatibora i cele Srbije. Svaki stanovnik opštine Čajetina, svi investitori i sponzori kluba, kao i opština Čajetina su stali uz vas, i tako će i ubuduće biti.

Trener KK Zlatibor Strajin Nedović se ovom prilikom zahvalio svojim košarkašima, koji su iz dana u dan ispisivali istoriju KK Zlatibor i istoriju opštine Čajetina. “Ovaj uspeh je mnogima izgledao kao nemoguća misija, ali nakon svega, mi smo stekli jedno neverovatno poštovanje, prvenstveno zbog osvajanja košarkaške lige Srbije i regionalnog ABA 2 takmičenja. Zahvalio bih se opštini Čajetina, koja je najzaslužnija za sve uspehe koje sada postižemo, i obećavam da ćemo dati sve od sebe kako bismo obezbedili plasman u ABA 1 ligu”.

Zahvaljujem se predsedniku Stamatoviću i rukovodstvu Opštine na sveobuhvatnoj podršci, na prilici koju ste nam kao sportistima dali da napravimo ovaj uspeh, i jako sam ponosan što sam deo ove ekipe, naglasio je sportski direktor kluba Aleksandar Jevđić. “Ponosan sam na ove momke koji su disali svi za jednog i jedan za sve, kao pravi kolektiv”.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930