fbpx
Sport Sport+

Dve medalje za Zlatiborke na školskom prvenstvu u karateu

U nedelju je održano školsko karate prvenstvo uže Srbije a đaci iz opštine Čajetina su osvojili jednu srebrnu i jednu bronzanu medalju.

Anica Radibratović je u kategoriji kate (devojčice – sedmi i osmi razred) osvojila srebrnu medalju, dok je Jovana Aćimović u kategoriji borbe (devojčice sedmi i osmi razred do 49 kg) osvojila bronzanu medalju.

Anica Radibratović i Jovana Aćimović su se osvajanjem medalja plasirale na Školsko prvenstvo Srbije koje se održava 26.marta  ove godine.

Na ovom takmičenju je učestvovalo 28 đaka iz opštine Čajetina i to Vojislav Aćimović, Anica Radibratović, Anja Milosavljević, Vuk Milosavljević, Vanja Mićić, David Jovašević, Filip Jovašević, Dario Tanasijević, Đorđe Brašanac, Emilija Brašanac, Darko Lazarević, Dragan Ćirović, Janko Gukić, Lenka Smiljanić, Sofija Melović, Jovana Aćimović, Miloš Novaković, Manja Radibratović, Mirjana Stanić, Neda Škodrić, Nikola Brašanac, Teodora Milić, Una Stakić, Nikolina Todorović, Valentina Dulović, Đurđa Marić, Tanja Kostadinović i Isidora Pajević.

Ovi mladi sportisti su na takmičenju predstavljali OŠ Dimitrije Tucović, OŠ Milivoje Borović i Umetničke škole – Užice a svi treniraju u karate klubu Rujno iz Čajetine a za takmičenje ih je pripremala Slađana Vulović.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930