fbpx
Fudbal Sport

FK Zlatibor počinje pripreme

Sunce i sneg dočekali su na Švajcariji fudbalere i stručni štab Zlatibora na prvom okupljanju i početku priprema za nastavak prvenstva u Prvoj ligi. Igrače su dočekali i pozdravili predsednik kluba Veljko Radulović, kompletno rukovodstvo i mnogobrojni prijatelji kluba. I to je bio dokaz da se radi o klubu istinskih prijatelja koji sjajnom atmosferom dolazi i do neočekivanih visina.

Prvom okupljanju su prisustvovali, od igrača koji su već bili u pogonu Zlatiboraca: Dalibor Divac, Marko Živanović, Aleksandar Dragačević, Stefan Todorović, Aleksandar Tasić, Rade Glišović, Dragan Pavlović, Bogdan Miličić, Vladimir Petrović, Nikola Vućić, Andrija Zakoč, Aleksandar Savić, Aleksandar Njeguš, Milan Jokić, Nemanja Anđelković, Miloš Čupić i Uglješa Kuka. Nova lica na Švajcariji su Milan Milanović koji je stigao iz Javora, Nikola Rakić, krilni napadač koji je stigao iz OFK Beograda a pola sezone je nastupao u Sinđeliću, Milan Đokić centarfor, igrač subotičkog Spartaka koji je polusezonu nastupao za Moravac Orion, zatim Aleksandar Stojanovski napadač Dinama iz Pnčeva i Milan Mirić, štoper iz užičke Slobode. Ukupno se šefu stručnog štaba Predragu Ristanoviću i njegovim saradnicima javilo 22 fudbalera. Odlaske Potkozarca, Radulovića, Ćirovića, Mihajlovića i Vidića za sada će nastojati da nadoknadi ovih pet novajlija.

Njima je predsednik Radulović posebno poručio: “Želim vam sve najbolje u daljoj karijeri. Došli ste u jedan sistem, koji nije lako napravljen ali je uspešan i pravi. Želim vam da neko od vas postane novi Vidić a klub će vam stvoriti sve uslove za to. Iskoristi te ih. Iza svih uspeha kluba do sada stoje svi u klubu a vi se uklopite u to.“

Jedan od novajlija Milan Milovanović, veruje da Zlatibor ima ambicija da ide ka vrhu i plasmanu u Superligu i da će u klubu moći da napreduje.

“Srećan sam što sam došao Zlatibor. Klub je na dobrom glasu i u poslednje dve godine ima dobre rezultate. Nadam se da ćemo tako nastaviti u ovoj polusezoni,” rekao je novajlija Milanović.

Optimizam i uverenost da Zlatibor kao debitant u Prvoj ligi može i korak gore provejavala je danas na prvom okupljanju.

“Ovo nije sve sa dolascima pojačanja. Stići će još dva proverena igrača koja su nam potrebna a jedan će sa nama biti već u ponedeljak,“ otkrio nam je predsednik Radulović.

D. Milojević

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

August 2022
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031