fbpx
Fudbal Sport

Mrki vuk najbolji u Sirogojnu

U sklopu obeležavanja Petrovdana u Sirogojnu je 12.jula održan turnir u malom fudbalu. Ove godine je na takmičenju učestvovao veliki broj ekipa a prvo mesto je osvojila ekipa Mrki vuk.

Iskusna ekipa “Mrki vuk” je na ovom turniru nastupila u najjačem sastavu: Kutlešić, Spasenić, Ćaldović, Kostadinović Marko, Kostadinović Željko, Petrović, Vujović, Šunjić.

Na putu do trofeja ova ekipa je pokazala da spada u red najboljih u zlatiborskom okrugu. U četvrtfinalu je Mrki vuk savladao ekipu Sirogojna rezultatom 7:1. Šunjić je otvorio sezonu sa četiri pogotka, Marko Kostadinović je zabeležio dva a u strelce su se upisao još Petrović (dva).

U polufinalu je na red došla ekipa Bioske. Šunjić je nastavio seriju golova i ponovo se četiri puta upisao u strelce. Goleadu su nastavili Kostadinović sa tri pogotka, Petrović sa dva, a Kutlešić i Vujović sa po jednim golom za konačnih 11:1. U finalu Mrki vuk je samo potvrdio domininaciju pobedom od 12:1 nad ekipom Kremna. Šunjić je postavio i rekord ovogodišnjeg turnira sa pet pogodaka što mu je donelo i titulu najboljeg strelca. Marko Kostadinović je nastavio sa dobrim igrama postigaši tri pogotka. Petrović je postigao dva gola a u strelce su se upisali Kutlešić i Ćaldović.

Za najboljeg igrača turnira je proglašen Marko Kostadinović, a za najboljeg golmana Kutlešić.

Kapiten ekipe “Mrki vuk” Kutlešić je za zlatibor.tv izjavio da je ovo bila prva proba za turnir u Gostilju koji se igra za Ilindan i da se ekipa intenzivno priprema za turnire koji dolaze.

“Ovu titulu smo posvetili našem nedavno preminulom drugu Momiru Lazareviću Mokaču, koji je uvek bio uz nas na svim utakmicama, kako na terenu tako i u životu. Imamo nameru da ove sezone organizujemo i memorijalni turnir Momiru u čast,” istakao je Kutlešić.

Tekst је objavljen u okviru projekta Čajetinski sportski almanah koji je sufinansiran od opštine Čajetina u okviru Medijskog konkursa za 2019.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

October 2022
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31