fbpx
Manifestacije Sport Sport+ Turizam

Počinje sezona košarkaških kampova

Zlatibor se do sada pokazao kao idealno mesto za letnje treninge mladih sportista a to su prvo otkrili košarkaši. Kamp profesora Aleksandra Nikolića se na Zlatiboru održava više od četrdeset godina a nešto je mlađi košarkaški kamp Maxima.

Prva smena mladih korašarkaša na Zlatibor stiže danas i njih u narednih deset dana očekuju zanimljivi treninzi i druženje. Ove godine će biti ukupno jedanaest grupa i to pet u “kampu profesora Aleksandra Nikolića” i šest u kampu “Maxima”. Do sada je kroz košarkaške kampove na Zlatiboru prošlo više desetina hiljada dečaka i devojčica, a ne treba zaboraviti i one koji su učestvovali u njihovom obrazovanju kao što su Bratislav Bata Đorđević, Miroslav Pecarski, Borisav Ćorković Reba, Mihailo Pavićević, Aleksandar Đorđević, Predrag Danilović, Dejan Bodiroga i mnoge druge legende srpske košarke.

Uslovi za treninge su ove godine podignuti na još viši nivo a mladim košarkašima su na raspolaganju devet košarkaških terena i zatvorena hala (pet – kamp Maxima). Polaznici kampa Maxima su smešteni u odmaralištu Sunčani breg, dok su polaznici kampa profesora Aleksandra Nikolića smešteni u odmaralištu Golija.

Sve detaljnije informacije o prijavljivanju i učešću na kampovima možete pogledati na internet stranicama:

Izvor: TO Zlatibor

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

April 2024
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930