fbpx
Sport Sport+

Predlozi za 06. Februar 2015.

 

Posle duže pauze i na nagovor  brojnih pratioca, ponovo ću pokušati da pomognem u odabiru dnevnih predloga.

I pored ovoga što pročitate, uključite svoj osećaj, iskustvo i verujte najviše samom sebi. Ne nasedajte na priče o nameštenim utakmicama, izbrišite reč  ” dojava ”  iz rečnika i ne komplikujte sebi život sa duplim tipovima koji jadno plaćaju. Tražite pobednika na meču, eventualno broj golova i to je to. Smanjite broj parova na tiketu, budite disciplinovani i verujte mi na reč, ubrzo ćete osetiti pozitivne promene u svom budžetu.

Danas će malo ko uspeti da sa tikete izostavi Bayern, M.City, Chelsea i PSV.

Ova 4 para zajedno daju nešto preko 2, pa ako ste baš rešeni da duplirate pare, možda ovo i nije tako loš izbor.

Za tikete bih predložio i sledeće parove.

Dover Ath. – Bath City 1 @ 1.65

Utakmica iz FA Trophy, Dover je rang vise, ima solidnu sezonu koju gazi.

Halifax – Dartford 1 @ 1.48

Isto takmicenje, oba tima iz Conference, Dartford u prvom mecu na svom terenu izjednacio na samom kraju. Halifax ipak dosta bolji tim.

Morton- Stirling 1 @ 1.40

Iako Morton nije bas najpouzdaniji tim za kladjenje, (a koji jeste?), Stirling je ipak na dnu i verovatni putnik u nizi rang. MOrton ima realne sanse za direktnu promociju a u tim su im se za ovaj mec vratila dva bitna igraca.

Aberdeen – Ross County 1 @ 1.38

Aberdeen je sa dva vezana remija upropastio cak i one najoptimisticnije snove o mogucoj tituli. Ipak, RC je najgori tim lige, bez pobede u zadnjih 10 meceva, a verujem da Aberdeen jos uvek ima solidan motiv da do kraja tera Celtica.

Bristol Rovers  – Lincoln 1 @ 1.54

Macclesfield – Welling Utd. 1 @ 1.54

Oba para iz Konferencije. Oba domaćina se bore za sam vrh, u solidnoj su formi i nije nerealno očekivati njihove pobede.

Iz ponude tzv. “ostalih sportova” izdvajam

Turow -Torun / Turow više od 92,5 @ 1.85

Poljska liga, košasrka. Turow nemilice gazi i puni , tako da ova granica protiv lošeg gosta ne bi smela da predstavlja poseban problem.

Austrija – Slovačka 1  @ 1.65 

Hokejaški turnir u Austriji, gde je domaćin juče lagano savladao Italijane, dok su Slovaci došli sa nekom Olimpijskom ekipom sastavljenom uglavnom od igrača koji do sada nisu igrali za reprezentaciju.

Jul

Kupindo