fbpx
Skijanje Sport

Prvi dan Državnog prvenstva u smučanju

Smučari SK Zvezda i SK Zlatibor su imali uspešan nastup prvog dana takmičenja na Državnom prvenstvu Srbije u trčanju sa skijama. U trci na 1200 metara u disciplini sprint se nadmetao veliki broj takmičara u svim kategorijama.

U seniorskoj konkurenciji prvo mesto je pripalo Edinu Hodžiću koji je imao vreme 3:47.8, drugi je bio Avdis Dženis a treći Dževad Hadžifejzović. U ženskoj kategoriji najbolji rezultat je imala Brankica Štulović. U kategoriji juniorki prvo mesto je osvojila Drndić Maida a druga je bila Anja Ilić.

Džeković Denis je bio najbolji među starijim omladincima, dok je Rastić Sabahudin bio drugi. U kategoriji starijih omladinki prvo mesto je pripalo Anastasiji Vojinović, a zatim slede Inesa Zekić i Berina Sinanović.

Kada su u pitanju mlađi omladinci prvo mesto je pripalo Omaru Hodžiću. Eman Muhović je bio drugi a Miloš Đorđević treći. U kategoriji mlađih omladinki prvo mesto je osvojila Jelena Đorđević. Druga je bila Marković Anđela a treća, Dunja Knežević.

Paunović Đorđe je bio najbolji u kategoriji starijih pionira. Drugo mesto je pripalo Rejhanu Makiću, dok je treći bio Emil Muhović. U ženskoj konkurenciji prvo mesto je pripalo Dženani Hodžić, Andrea Marković je bila druga a Emilija Bućić treća.

U kategoriji mlađih pionira je slavio Abdulkerim Hodžić. Muhamed Gićević je bio drugi a Andrej Dragović treći. Među mlađim pionirkama je prvo mesto je osvojila Ana Jeremić. Druga je kroz cilj prošla Anđela Jovanović, dok je Aleksandra Ružić bila treća.

Prvo mesto u kategoriji starijih cicibana je osvojio Ali Prelić. Uroš Stanković je bio drugi a Strahinja Jeremić treći. Što se tiče starijih cicibanki ovde je prvo mesto osvojila Lamija Salihagić. Jovana Joksimović je bila druga a Milena Bujišić treća. U mlađim cicibanima prvi je bio Andrija Veličković, a drugo mesto je pripalo Jovanu Trifunoviću.

Najbolja u kategoriji mlađih cicibanki je bila Irena Đurović. Mia Radibratović je osvojila drugo mesto a Manja Radibratović je bila treća.

Danas su na programu trke na 5 kilometara u disciplini distanca.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

June 2024
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930