fbpx
Košarka Sport

Specijalna nagrada za SC Čajetina

U Kragujevcu je 29.decembra Sportskom centru Čajetina uručena specijana nagrada za izuzetnu organizaciju 3X3 Kupa Dejana Dimitrijevića. Nagradu je od Dejana Tomaševića u ime SC Čajetina primio Strajin Nedović. Ovom prilikom je po prvi put Košarkaški savez Srbije dodelio i priznanje za najsupešnijeg organizatora a za 2018.godinu ova nagrada je pripala Regionalnom košarkaškom savezu Istočne Srbije koji je vrhunski organizovao turnir u Nišu. 

Sportski centar Čajetina već dve godine zaredom organizuje Kup Dejana Dimitrijevića i ova sportska manifestacija je na Zlatiboru već postala tradicionalna.

“Drago mi je što je ovaj turnir u konkurenciji velikog broja turnira zauzeo prvo mesto i dobio poziciju lidera u 3×3 basketu u Srbiji. Nadam se da će turnir biti sve bolji i bolji. Moram da istaknem da će sledeće godine na turnirima na Zlatiboru i u Beogradu učestvovati najbolji igrači Srbije i sveta jer će ta dva turnira biti uslov za ulazak u reprezentaciju. Verujem da će se ovaj turnir održavati i narednih godina, rekao je Nedović za zlatibor.tv.

Nagrade su dodeljene na svečanom novogodišnjem koktelu za sve za sve organizatore turnira u okviru Roda 3×3 prvenstva Srbije, koji su organizovali Košarkaški savez Srbije u saradnji sa Nacionalnim sportskim savezom 3×3 basket iz Kragujevca. Ovo druženje je organizovano u okviru Nogovodišnjeg 3×3 turnira na Sajmištu u Kragujevcu.

Kako je objavljeno na internet stranici Košarkaškog saveza Srbije prisutnima su se ovom prilikom obratili Dejan Tomašević, generalni sekretar KSS i Boško Adžić, koordinator 3×3 takmičenja Srbije.

Ovom prilikom se razgovaralo o idejama za narednu sezonu kao i o propozicijama za prijavljivanje organizatora za 2019.godinu.

 

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kalendar

August 2022
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031