fbpx
Sport Sport+

V šaranski kup – Zlatibor 2017

Udruženje sportskih ribolovaca “Zlatibor” je ovog vikenda organizovalo peti šaranski kup na Ribničkom jezeru. Na takmičenju je učestvovalo dvanest tročlanih ekipa ribolovaca. Organizatori su se i ove godine potrudili da sve bude u najboljem redu, a pored glavnog takmičenaj organizovan je i ribolovački višeboj.

Ove godine najbolje rezultate u pecanju su postigle ekipe iz Nove Varoši i Čačka. Prvo mesto je osvojila ekipa Zlatarski šaran – Nova Varoš koja je upecala 7560 gr šarana, a zatim sledi ekipa cafe Star – Nova Varoš na drugom mestu (5600 gr) i ekipa “357” iz Čačka koja je bila treća sa 5200 gr upecanih šarana.

U disciplini izbačaj, prvo mesto je osvojio Ilija Ćirković koji je udicu zabacio 117 metara. Drugo mesto je pripalo Saši Cvetanoviću dok je treći bio Igor Šunjevarić. Kada je u pitanju disciplina pogodak u metu najbolje rezultate su postigli Ćuslović Zvonko iz Čačka i Igor Šunjevarić iz Nove Varoši.

V šaranski kup je bio u znaku sećanja na Nedeljka Neđa Žunića, dugogodišnjeg predsednika Udruženja sportskih ribolovaca Zlatibor, koji je nedavno iznenada preminuo.

 

April

Kupindo