fbpx
Košarka Sport

Zlatiborci dočekuju Subotičane

Ekipa KK Zlatibora 7.decembra dočekuje ekipu Spartaka iz Subotice u okviru 12. kola Košarkaške lige Srbije. Zlatiborci su u posledne tri utakmice zabeležili i tri pobede savladavši ekipe Tamiša, Slobode i Vojvodine. S druge strane, gosti iz Subotice su izgubili od Slobode iz Užica u prethodnom kolu tako da publiku svakako očekuje uzbudljiva utakmica.

U dosadašnjem delu prvenstva Zlatibor ima skor od šest pobeda i pet poraza, dok Spartak ima četiri pobede i sezad poraza. Vanja Guša, šef stručnog štaba Zlatibora je za kls.rs izjavio da se nastavlja u ubrzanom ritmu.

“Došli smo do svoje igre i sigurnosti. Navijači nam se vraćaju i ponovo imamo pravu košarkašku atmosferu. Mi u ovom trenutku imamo bolji rezultat nego prošle sezone i možemo još da ga popravimo. Spartak je jedan ozbiljan tim sastavljen od kvalitetnih pojedinaca koji će protiv nas pokušati da se vade za poraz na svom terenu. Mi moramo da nastavimo seriju pobeda i spremni smo za to.Očekujemo veliku podršku navijača i novo radovanje.“

Utakmica se igra večeras od 18,00 u sportskoj dvorani STC Wai Tai na Zlatiboru.

Dodajte komentar

Click here to post a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Slika dana

Kupindo