fbpx
Fudbal Sport

Zlatiborski osnovci najbolji u Okrugu

Ekipa osnovne škole Dimitrije Tucović u malom fudbalu, 13.novembra je osvojila prvo mesto na okružnom turniru u malom fudbalu u Bajinoj Bašti. Zlatiborski osmaci su u tri utakmice pokazali svoj raskošni talenat.

Za ekipu OŠ Dimitrije Tucović su igrali Aleksa Teofilović, Nikola Milić, Vojin Čumić, David Ojdanić, Borisav Luković, Boris Vukomanović, Ognjen Radišić, Nemanja Glišović, Sava Jeremić i Luka Mladenović. Ekipu je za turniri selektirao nastavnik fizičke kulture Stevo Stojanović

Zlatiborci su u četvrtfinalu odmerili snage sa ekipom iz Kosjerića. Bila je to uzbudljiva utakmica koja je završena rezultatom 4:3. Najzaslužniji sa pobedu OŠ Dimitrije Tucović su bili Nikola Milić (jedan gol) i trostruki strelac Ognjen Radišić. U polufinalu je usledio meč sa ekipom iz Prijepolja, u regularnom toku je bilo nerešeno 2:2, a Milić i Radišić su se ponovo upisali u strelce. Pobednika utakmice su odredili penali. Svojim odbranama se istakao Aleksa Teofilović, koji je Prijepoljcima odbranio dva penala.

I na kraju u finalu su Zlatiborci snage odmerili sa ekipom Požege. Obe ekipe su bile taktički dobro pripremljene i vodila se žestoka borba, ali je pogodak Nikole Milića iz slobodnjaka doneo pobedu Zlatiboru.

Pobedom na ovom turniru ekipa OŠ Dimitrije Tucović se plasirala na međuokružni turnir gde će se nadmetati sa najboljima u regionu.

Slika dana

Kupindo